Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Problem polega na tym ,że mój brat kupił internet z Netii WiMax (superliga). U niego wszystko ok. Ma swoją nazwę użytkownika, hasło i chodzi mu bez zarzutów, ale kiedy chcę podłączyć internet od modemu do mojego komputera wyskakuje mi błąd, że nie można odnaleźć dostawce, czy coś w tym stylu. Wszytko mam skonfigurowane jak na tym pierwszym komputerze (Połączenia sieciowe>Utwórz nowe połączenie>Połącz z internetem>Konfiguruj moje połączenie ręcznie>Połącz używając połączenia szerokopasmowego>Netia (ta nazwa, którą muszę wpisać)>podaje potem dane (hasło, użytkownik, potwierdzam hasło, a te dane na dole mam zaznaczone, bo u niego jak było konfigurowane też było zaznaczone)>Zakończ wyświetla mi się to z hasłem, wpisuje wszystko i wyskakuje mi ten błąd.

Ps. Zaporę mam wyłączoną. W ustawieniach połączenia dodałem monitor sieci tak jak u niego.

Opublikowano

WIECIE CO TRZEBAŁO ZROBIĆ? ŚCIĄGNĄĆ PROGRAM DO USUWANIA ROBACZKÓW Z KOMPA. BO MIAŁEM BŁĄD HOST ..... COŚ TAM

ale jeszcze coś nie gra. W sumie internet się narazie nie wyłącza, ale na połączeniu lokalnym pisze mi ograniczenie lub brak łączności.