Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

minecraft prosze was o opinie

Elitarny-RPK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam  chciałbym wrócić do gry minecraft po 1 roku przerwy

Grałem dawno temu i przestałem  i moje pytanie brzmi czy dużo sie pozmieniało w tej grze 

i czy można grać na non-premium  ( prosił bym jakiś link gdzie można pobrać grę )

Czy jest dużo cziterów i czy wgle jest jakiś sens gray w tą gre przez neta

Najbardziej w tej grze podobało mi sie to że grało sie bez cziterów na serwerach survival-frakcje czy nadal

jest tak jak było kiedyś prosił bym kogoś o odpowiedz  

bo jak mam grać z jakimiś dziećmi co czitują cały czas i gra jest nie sprawiedliwa wtedy to nie ma sensu i nawet

nie będę sie zabierał za pobieranie gry dlatego prosze was o opinie z góry dzięki

thccc.jpg

Opublikowano

Ciągle się cos zmienia w grze, grac na non-premium można, ale ja nie znam linków do launcherów, bo ja gram na oryginalnym mc.

A cheaterzy też jak byli tak będą.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Opłaca się. Teraz jest wiele dodawane nowości do tej gry, update. Nie przejmuj się cziterami, jest ich dużo w każdej grze na serwerze i niestety będzie, nic z tym nie zrobimy. 

Decyzja należy do Ciebie, nikt nie może Cię przymuszać. 

Co do pobrania Minecrafta, to łap [spis] Launcherów No-Premium do pobrania:
http://www.mpcforum.pl/topic/1068134-spis-minecraft-launchery-no-premium/

Polecam 2 najlepsze - Magic Launcher oraz KeiNett

Opublikowano

Cheaterów-dzieciaków jest znacznie więcej. Pod tym względem nie opłaca się, jak próbuję grać w minigry na polskich serwerach, to na arenie na 8 osób jest 2-3 cheaterów. Lepiej jest kupić premium, i grać na zagranicznych. Tam nie ma i są epickie minigry, np. Walka drużynowa Capture The Flag na koniach z zawalistymi texture packami, klasami i skillami.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Cheaterów-dzieciaków jest znacznie więcej.

I nie nic nie wskazuje na to, żeby ich ubywało. Ale zawsze można im utrudnić życie, zgłaszając ich oszustwa do administracji serwera. Nie wyeliminuje to całkiem problemu, ale powinno przynajmniej trochę zmniejszyć ich populację na danym serwerze.

Opublikowano

Jak chcesz grać bez dzieci i cheaterów to jedynym wyjściem jest granie na zagranicznych serwerach.

Na zagranicznych serwerach też potrafią być cheaterzy :p

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Cheaterzy sa i beda nikt ich nie pokona. Jak zablokuja huzuni itp. To jeszcze macro i skrypty zostana

Przepraszam za brak polskich znakow w moich postach. Lecz posiadam angielskiego windowska i nie dam rady pisac z polskimi znakami.

Opublikowano

Warto grać - a gra się dla siebie i swojej frajdy a że są cheaterzy...to jak w życiu, jesteś uczciwy i masz pod górkę:)

Opublikowano

Witam  chciałbym wrócić do gry minecraft po 1 roku przerwy

Grałem dawno temu i przestałem  i moje pytanie brzmi czy dużo sie pozmieniało w tej grze 

• W ciągu roku bardzo dużo się zmieniło, ale gra ciągle jest tak przyjemna jak kiedyś.

i czy można grać na non-premium  ( prosił bym jakiś link gdzie można pobrać grę )
  • Są launchery i serwer "non-premium", nie będę podawał linków, ponieważ MPCforum nie popiera piractwa. 

Najbardziej w tej grze podobało mi sie to że grało sie bez cziterów na serwerach survival-frakcje czy nadal

jest tak jak było kiedyś prosił bym kogoś o odpowiedz  

bo jak mam grać z jakimiś dziećmi co czitują cały czas i gra jest nie sprawiedliwa wtedy to nie ma sensu i nawet

nie będę sie zabierał za pobieranie gry dlatego prosze was o opinie z góry dzięki

• Jest masa cheaterów, chyba, że grasz na serwerze premium. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...