Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa postać czy powrót?

Crr...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio wzięła mnie chęć na pogranie w nostale, nie gralem bardzo dlugo. Mam 3 postacie Maga 80, Woja 84, Łucznika 82. Niestety nie mam na nich prawie nic, z sp jedynie red 36+5 na magu. Nie pamiętam co z resztą się stało :D Oprócz tego mam maga 45 lvl na ktorym jest 13kk dywan i krzak shogun. Jeśli sprzedalbym to to miałbym z 20kk. W którą postac zainwestować tę kasę, żeby jak najszybciej się odbić od dna. Według mnie najlepiej będzie łucznikiem (kupie wk, wbije mu job w jakiejś fam, podropie pióra) Ale może się mylę. Doradźcie też na czym najlepiej zarabiać ze średnim eq i marnymi sp na tym lvlu, żeby uratować postać. Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Graj tym magiem z 45lv shogunem oraz dywanem. Możesz coś sprzedać i kupić resy na niego. :) 

Możesz też sprzedać shoguna i wymienić na super świętego, ponieważ na maga jest on wyśmienity. ;)

ZBIERAM LAJKI, HEHE =)

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURE! WIĘCEJ INFO PW =0

Opublikowano

powrót na postać 80+ z tylko 20kk to słaby pomysł. Średniej klasy broń kosztuje 2x więcej

a gdzie sp? resy? bizu? 

jak na moje oko albo zacznij całkiem od nowa z tymi 20kk i zakupuj wszystko od początku (jakieś sp na start, pojazd itd) lub po prostu graj tym magiem. centek zły nie jest :)

r9n9FM7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...