Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mieszkasz za granica ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mieszkacie za granica Polski ? 

Jesli tak napiszcie gdzie przebywacie,na stale czy do pracy.

Ja aktualnie mieszkam w Bulgarii w Slonecznym Brzegu nie narzekam :D

Jestem tutaj juz od wrzesnia.

W sierpniu wracam do Polski <3

Opublikowano

po c**j sie chwalisz kretynie, ten temat specjalnie żeś napisał o tym że się chwalisz a ja ci powiem że zdradziłeś naród c**ju zdrada i hańba dla narodu Polskiego. 

PS nie wracaj już nie ma miejsca dla uchodźców

Opublikowano

po c**j sie chwalisz kretynie, ten temat specjalnie żeś napisał o tym że się chwalisz a ja ci powiem że zdradziłeś naród c**ju zdrada i hańba dla narodu Polskiego. 

hehe wracam do wojska ;) a ty pierwszy spie*dolisz z taka gadka jak ruskie wjada HAHA

Opublikowano

Zarób w Polsce i przeżyj...

Opublikowano

Również mieszkam za "miedzą". (Niemcy) 

Wyjechałem jako dzieciak, więc nie za bardzo wtedy mi to pasowało... zostawić kolegów, szkołę itp. 

Teraz gdy minęło tyle czasu to powiem szczerze, że nie żałuję, i jestem wdzięczny rodzicom, że poświęcili tak dużo dla lepszego bytu dla nas (moje rodzeństwo) . 

Ludzie mieszkający w Polsce myślą, że My mamy tak dobrze itp, ale nikt nie pomyśli jak tęskno do swich znajomych, rodziny itd. 

Często jestem w Polsce, mam około 600 km do Wrocławia, więc nie jest najgorzej ;D Ostatnio dojechałem do domu w 3 godziny 40 minut, więc na upartego mogę do babci na obiad pojechać ;d

1363095337-U286162.png

Opublikowano

A ja mieszkam w Polsce i również nie żałuję i mam dobrą pracę, mieszkanie, samochód i hajsy na hobby 

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

W wieku 19 lat sam kupiłem porządne auto, wynająłem mieszkanie, dotarło do mnie, gdzie taki łepek w polsce miał by takie szanse i perspektywy ?

Moi znajomi siedzieli na garnku rodziców, pod sklepem pijąc piwa, taka perspektywa, gdybym nie wyjechał, pewnie do dziś bym tam z nimi siedział.

Opublikowano

Zapewne z ogórków wyciągają lepiej niż nie jeden przełożony w jakiejś polskiej firmie, no ale szczegół, Nie ja nie zbieram ogórków.

Pracuje w firmie usług dekarskich, i sobie układam dachówkę, po drugie mam przestój bo śnieg spadł, siedzę w domu i za to 75% płatne.

Opublikowano

Właśnie to jest kurrwa najzabawniejsze. Że za jakieś śmieszne ogórki można utrzymać całą rodzinę w Polsce, a u nas pracując w dużej korporacji jesteś wyzyskiwany za śr krajową.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Nasz kraj taki piękny hehe, dopóki rządzą tacy ludzie którzy od kilkunastu lat siędzą i kłócą się o własne interesy, zmieniając stołki nie ma prawa nic się nie zmienić w tej patologii, sam osobiście mieszkam w Polsce ale może to się zmienić w przyszłości

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...