Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję jakiegoś prostego i darmowego programu do nagrywania filmików

Gość Szaki22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;) Poszukuję jakiegoś prostego i darmowego programu do nagrywania filmików dość krótkich 5-10 minut. Zależy mi na tym aby video nie zajmowało setek gigabajtów, gdyż mam bardzo mały dysk. 

Opublikowano

Mirillis Action - wersja testowa (30 dni)

­

Raczej wolę darmowy, aczkolwiek obadam, bo chyba nawet dostałem klucz od jakiegoś użytkownika. :P

Opublikowano

Action! jest naprawdę dobrym programem. Płatnym, ale wartym wydania paru złotych na niego. Ma masę opcji, które się przydają i ułatwiają pracę. Jeśli masz mały dysk to na dobrą sprawę musisz szukać programów, które nagrywają pliki mp4, te są najczęściej najmniejszych rozmiarów.

Opublikowano

Na 100% mirills action czy jak to się tam pisze. (Dobre nawet jak na moje drewno)

Fraps - Ciągnie w ch*j dużo pamięci (10 sekund może dochodzić do 200mb) (używany przez jakiś proelosów z komputerami z NASA)

Bandicam - Lagi lagi lagi słaba jakość (używane przez majnkraftowców)

Opublikowano

Bandicam Dobre, ale słabe. 

Nagrany przez niego filmik o długości 15 min np wazy około 1GB . Nie polecam, juz bym wolał wykupić Action i  wszystko mieć  ładnie  nagrane 

k4SnkPR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...