Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FSbot leci do promieniowania

dzidek443

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z moim FSbotem otóz po jakimś czasie leci on do promieniowania i padam. Co mam zrobić? przeciez na minimapce zaznaczylem nawet nie cala minimapke zeby nie wylatywal. Proszeo  pomoc :)

Opublikowano

Ustaw normalna szybkość statku i tam gdzie masz minimap click delay to przy minimum wpisz 4000, a przy max 7000 i jestem w 100% pewien, że to ci pomoże :) I nie zapomnij zmniejszyć ustawień graficznych na najniższe oraz minimapę zmniejszyć najbardziej jak się da

Opublikowano

Zauważyłem, że jak ustawisz obszar klikania, to kilka ciągle w prawy dolny róg, dopiero gdy zaznaczę sobie całą minimape i zaznaczę ✔ żeby używal własnej minimapki, to działa. Polecam wtedy przełożyć ten pasek z minimapka, czatem, znajomymi, inf o statku itd na prawą lub lewa stronę i ustawić pionowo oraz ściągnąć wszystko z paska szybkiego wyboru- czasem kliknie na coś i przestaje zbierać lub ubija kogoś.

Mówisz że po 20h? Dużo xD najwięcej miałem odpalonego 4h

Opublikowano

Wystarczy zdjąć lasery i nikogo nie zaatakujesz 

Nadal mam problem po jakimś czasie leci mi w promieniowanie i padam mini mape mam na jak najmniejsza a teren do latania zaznaczam taki by nie siegal lewej góry tych wszystkich ikonek by sie nie właczalo poradzcie mi cos ;/

Pomóżcie mi co mam zrobic?

Opublikowano

Nie zaznaczaj strefy klikania bo to nie ma sensu, będzie Ci leciał w 1 stronę.

Jak włącza się tło okna, to można przykryć pasek szybkiego wyboru info o statku i osobistymi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...