Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Etanor.pl

Etanor

Instrukcje  

88 użytkowników zagłosowało

1. 1. Instrukcje są u handlarzy, czy cena ich ma byc rozna w zaleznosci od klasy?

• Tak
      21
    • Nie
      69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sety zbroji... (bez komentarza)  pelerynki? wtf  zeby isc expic to ile musze ich zakupic ?(cale eq) zenujace, myslalem ze tylko na hardach  sie je kupuje^^

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sety zbroji... (bez komentarza)  pelerynki? wtf  zeby isc expic to ile musze ich zakupic ?(cale eq) zenujace, myslalem ze tylko na hardach  sie je kupuje^^

Moim zdaniem te sety jakie są to jest najlepsze rozwiązanie mi przynajmniej bardzo się podobają:)

Co do pelerynek stary czy ty spamisz tymi pelerynkami ? :D ja używam tylko jak jest full spot i wolno schodzą.

Zrobicie 20 skrzyń do broni 75?

Bo 25 to troszkę za dużo ^ ^

­

2i29cae.png

Opublikowano

Jak z reklamą kombinujecie coś?

Proszę odpowiedzieć na pytanie. : )

co za żebrak japierdole

Opublikowano

o Co Ci Chodzi ? Ten Temat nei służy do takich wypowiedzi jak twoja. Więc Proszę wyjdź . a Serwer Polecam.

nie mów mi co mam robić bo ciebie nie będę się słuchać sami debile prowokujecie to takiego zachowania

topic

serwer wydaje się fajny

Opublikowano

nie mów mi co mam robić bo ciebie nie będę się słuchać sami debile prowokujecie to takiego zachowania

topic

serwer wydaje się fajny

ale panowie, nie kloccie sie.... takie rzeczy na pw, serwer jak najbardziej polecam, zapraszam do wypowiedzi na temat ewentualnych zmian.

co do peleryn mestwa to dropia one rowniez z mobow i trafia prosto do eq, wiec bedzie praktycznie jak z automatycznymi :)

Opublikowano

ale panowie, nie kloccie sie.... takie rzeczy na pw, serwer jak najbardziej polecam, zapraszam do wypowiedzi na temat ewentualnych zmian.

co do peleryn mestwa to dropia one rowniez z mobow i trafia prosto do eq, wiec bedzie praktycznie jak z automatycznymi :)

No tak, ale skoro to serwer medium to powinny być najlepiej niekończące. 

Pyt. Po czym administracjo wnioskujecie że to jest serwer medium :) ? Bo wszystkie elementy na waszym serwerze mówią o tym, że serwer jest typu hard :)

Jak z bonami ? Ile wartości ? 

Czy szamanem smokiem wyexpie postać bez problemów ? 

Czy wszystkie mooby podchodzą pod nogi ? (łuczniki)

Czy dmg moobów z map takich jak np. av2 lub lochy pająków jest zbalansowane ? :) 

Jak z ulepami ? Są na każdy + od +4 czy zaczynają się np od +6 ? 

Jaki jest drop ulepszaczy ? Standardowy jak na pl czy zwiększony ? 

Jak z broniami na 30 ? 

Opublikowano

Pyt. Po czym administracjo wnioskujecie że to jest serwer medium :) ? Bo wszystkie elementy na waszym serwerze mówią o tym, że serwer jest typu hard :)

Czy dmg moobów z map takich jak np. av2 lub lochy pająków jest zbalansowane ? :)

Jak z broniami na 30 ? 

Boże,Ty przeczytałeś prezentacje ? -.- Czy tylko oglądałeś obrazki ?

Bony hmmm pisze wyraźnie że max hp 2500 i nie ma najmniejszych wartości typu 2 na wachlarze.

Bronie 30 z bestów ich lot został powiększony...

Na resztę Ci nie odpowiem bo mi się nie chce.

Przeczytaj jeszcze raz all.

Pozdrawiam.

­

2i29cae.png

Opublikowano

Boże,Ty przeczytałeś prezentacje ? -.- Czy tylko oglądałeś obrazki ?

Bony hmmm pisze wyraźnie że max hp 2500 i nie ma najmniejszych wartości typu 2 na wachlarze.

Bronie 30 z bestów ich lot został powiększony...

Na resztę Ci nie odpowiem bo mi się nie chce.

Przeczytaj jeszcze raz all.

Pozdrawiam.

­

Pytanie do administracji a nie do gracza : p. 

O bony mi chodzi ile wartości a nie jakie są mistrzu.

Z prezentacji na resztę moich pytań nie ma odpowiedzi : >.

Opublikowano

Taka troche kopia. Nie jestem pewny ale system otrzymywania SM z metinów/Bosów gdzieś był, tak samo z medalami też gdzieś był. Ale poczekam na start może zawitam coś popykam sobie.

hcq0.png

Opublikowano

Napisy trochę za jasne aż się czytać nie chce i trochę za dużo nie potrzebnych rzeczy 

nie zagram ale powodzenia :)

Co na przyklad jest niepotrzebne?

@ 2x up jest w prezce podane

Jak z broniami na 30 ? 

Co do 1 pytania, czy gdzies masz okreslone jak wyglada serwer medium/easy czy tez hard? moge zrobic serwer identyczny jak globalny dodac do sklepu tylko zmianki i oddania i nazwac go easy, bo wg mnie juz jest prosty ;)

2. bony masz w prezce

3. tak wyexpisz

4. nei podchodza, co za sens tej gry w takim badz razie?

5. dmg jest idealne i poprawione

6. co do ulepszania to jest duzo modyfikacji do +4 jest 100% do +6 90%

7. co do dropu, to jest powiekszony + z mobow dropi skrzynai z ulepszaczami, mozna z niej wylosowac kazdy ulepszacz, skrzynia dropi czesto

8. bronei na 30 z misji + standardowo jak na globalnym serverze, ale zwiekszony loot

Opublikowano

Co na przyklad jest niepotrzebne?

@ 2x up jest w prezce podane

Co do 1 pytania, czy gdzies masz okreslone jak wyglada serwer medium/easy czy tez hard? moge zrobic serwer identyczny jak globalny dodac do sklepu tylko zmianki i oddania i nazwac go easy, bo wg mnie juz jest prosty ;)

2. bony masz w prezce

3. tak wyexpisz

4. nei podchodza, co za sens tej gry w takim badz razie?

5. dmg jest idealne i poprawione

6. co do ulepszania to jest duzo modyfikacji do +4 jest 100% do +6 90%

7. co do dropu, to jest powiekszony + z mobow dropi skrzynai z ulepszaczami, mozna z niej wylosowac kazdy ulepszacz, skrzynia dropi czesto

8. bronei na 30 z misji + standardowo jak na globalnym serverze, ale zwiekszony loot

Dzięki za odpowiedzi, ale bonusów nie ma w prezce ; p, więc ile wbija wartości ? maxy ? 2 ? 3 ?

Opublikowano

Jak na medium mały lvl jest do wbicia max. Serwer nie ma nic ciekawego co by mogło zachęcić do grania,

Opublikowano

Ten serwer nie ma prawa wypalić, sponsoruje go Ciura więc będą różne akcje.

Nawet nie gadaj, że nie bo wszyscy dobrze o tym wiemy.

Takie Głupie pisanie Nic Ci nie da cebulaku . Uzasadnij go dowodami. a ja serw Polecam bo takiego serwera mi brakowało niby trudnego niby łatwego i podoba mi się ze nie jest nasrane xxxx nowosciami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...