Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Castios.pl

Die Young

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

Witajcie tworzę dyskusje byście mogli wypowiadać na temat serwera!

Co myślicie o tym serwerze?

Moim zdaniem serwer jest naprawdę super ludzi gra sporo w weekendy dochodzi nawet do 600 graczy oczywiście w godzinach szczytu.

Dużo eventów i konkursów o Ostatnio był OX,ZUO i EVENT GÓRNICZY.

Administracja jak na razie chętna do pomocy i aktualizowania gry wiec jest spoko.

Tutaj link do prezentacji : http://www.mpcforum....spl-dedyk-easy/

A teraz zapraszam do wypowiedzenia się na temat tego serwera bo jestem ciekawy waszych opinii.

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałam zniechęcily mnie i mojego chlopaka nie stabilność serwera gdyz mial słabe zabezpieczenia i był off przez 3dni .

Ciekawe kiedy, jak server był off max kilkanaście godzin.

Opublikowano

Grałam zniechęcily mnie i mojego chlopaka nie stabilność serwera gdyz mial słabe zabezpieczenia i był off przez 3dni .

Chyba pomyliłaś servery.... off vył przez kilka godzin, z powodu konserwacji i ataków na server ;x

Server serdecznie Polecam i zapraszam do chunjo ! :)

sygn2.jpg

Opublikowano

@PafloBM

Wbiłeś 200lvl żeby mówić o balansie? Na 200lvlu każda klasa jest mniej więcej równa. Każdemu nie dogodzimy.

Tak wbilem 200,mental i dagger op, reszta na -.;-

Opublikowano

dyskusje tworzymy po 30 dniach istnienia serwera więc pewnie zamkną temat

a co do serwera to zrezygnowałem z powodu braku stabilności  i umiejętności teamu

Opublikowano

@Deiso

Skoro serwer oceniasz po tym jak reaguje na ddosy, to każdy serwer jest "słaby" :) Przed takimi ddosami nie zabezpieczysz się, i piszę to kolejny raz, ważne jest to że administracja się stara, bo gdybyśmy to olali to serwer już dawno by upadł. :)

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngNukey
Pliki Deila.eu (oryginalne pliki Anzelma(smoka))
Mogliście dodać coś od siebie a nie tylko edycja np. tworzenia KD+7
Nic specjalnego, grałem bo właśnie stara Deila i wiele ludzi z tego powodu gra.

neutralnie nastawiony jestem co do plików serwera ale Administracja to istny chaos i nieogarnięcie ;)

2i6eukk.jpg

Opublikowano

neutralnie nastawiony jestem co do plików serwera ale Administracja to istny chaos i nieogarnięcie ;)

Co z tego jak gra się fajnie, odbugowali te pliki i chwała im za to.

ljbc.png

Opublikowano

zgadłeś

pozdrawiam cannzas x bonzo x hacker

serwera nie polecam cienka maszyna

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCannzasRCK

ajj tak cienka, tak samo jak cienki jesteś ty pionku, chciałem się z tobą spotkać panie z Belgii(czyt. Kielc) to kiedy ten adres dostanę?

@topic

Serwer stoi nadal a miał paść po tygodniu :/ Dajemy radę, i dziękujemy graczom za to ze z nami są

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCannzasRCK

ajj tak cienka, tak samo jak cienki jesteś ty pionku, chciałem się z tobą spotkać panie z Belgii(czyt. Kielc) to kiedy ten adres dostanę?

@topic

Serwer stoi nadal a miał paść po tygodniu :/ Dajemy radę, i dziękujemy graczom za to ze z nami są

pionkiem jest twój serwer kolego. W kielcach nie mieszkam od 2 mc ;] wpadaj zapraszam.

Nie polecam serwera

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

pionkiem jest twój serwer kolego. W kielcach nie mieszkam od 2 mc ;] wpadaj zapraszam.

Nie polecam serwera

Weź idź przychlaście gdzieś indziej cwaniakować, bo mnie rozśmieszasz.

Polecam serwer, miłe zadymki są. :) 

Opublikowano

Nie polecam serwera

A ty nadal próbujesz sobie wmawiać ze jesteś za granicą, zmień dilera pionku ;)

@topic

Zapraszamy na serwer, aktualnie jest 460osob online

Opublikowano

Co do balansu nie powiedziałbym aby na 200 lev były równe profy ;P

Mogliby też poprawić w koncu tą Aure u Bodziaka żeby się włączała za każdym razem jak na innych serwerach a nie co 2-3 włączenie trochę to wkurza  bo chcesz sobie pvp zrobic a tu bum i nie ma aury i albo sie tp albo zmienic postke a tak robic za każdym razem to trochę padaka 

Również serwer polecam ze względu na Nukeya który pomaga graczom 

Opublikowano

Serwer spoko ale jak ktoś oszczędza na maszynę, to trochę słabo. Jestem ciekawy na czym to stało na początku :-). Ale ogólnie jest ok polecam.

Opublikowano

Serwer bardzo szybko mi się znudził, graczy z dnia na dzień jest coraz mniej. 

Nie znudził tylko dostałaś bana za wh. :(

Opublikowano

wszystkie lizydupy adminów castiosa robią tłumaczenie na każdą odpowiedx typu:

niestabilność maszyny...

offy co 3 dni itp xD

Nie ma to jak "robić" tłumaczenie na każdą odpowiedź, wróć się do podstawówki.

Offy co 3 dni hmm to ciekawe, bo u mnie serwer działał cały czas, a tylko 1 dzień przerwy był, bo zmienialiśmy maszynę :)

Maszyna jednym słowem nie za dobra wiec ani nie polecam ani nie ''hejtuje'' :)

Maszyna została zmieniona w dzień w którym serwer był offline, ale najlepiej napisać że maszyna słaba, cóż hosteam kiedyś był dobry, ale aktualnie ovh > hosteam, dlatego aktualnie maszyna stoi w ovh. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...