Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Odnośnie serwera PvP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niedlugo otwieram serwer PvP jakiego nie ma w Polsce ;-)
I chcialbym was zapytac co byscie tam chcieli zobaczyc
chodzi mi o pluginy, jakie moja ekipa ma napisać ?
, mam juz Vs (1vs1,2vs2,3vs3)
i 7 autorskich pluginów mniej wiecej loteryjke (widzialną) automatyczne eventy z bejcona, sklep za exp i wiele wiecej ;-)

Nie będę wiecej rozpisywal o moich pluginach, zebyscie nie sciagali (przed startem ^^)
Fajna odpowiedź = lajk

Opublikowano

Areny Knock itd... ;P

Nierobie serwera z róznymi trybami -,-

Pozatym pytam sie  jakie pluginy mamy napisać, a nie co ma byc na mapce ;-)

Opublikowano

Przede wszystkim gracze oprócz autorskich pluginów chcieliby tam zobaczyć ogarniętą i pomocną administrację dla graczy, jak i również często dodawane na serwer różne nowości. 

Jeszcze co do tych pluginów, to możecie napisać unikalne autorskie pluginy na Drop, AntiRelog, Areny PVP. :)

Opublikowano

Przede wszystkim gracze oprócz autorskich pluginów chcieliby tam zobaczyć ogarniętą i pomocną administrację dla graczy, jak i również często dodawane na serwer różne nowości. 

Jeszcze co do tych pluginów, to możecie napisać unikalne autorskie pluginy na Drop, AntiRelog, Areny PVP. :)

Drop ??? Chyba chodzi Ci o nagrody z graczy za zabicie to juz jest zrobione nawet na Vs dostajemy nagrode a vip 50% wiecej ;-)

AntiRelog jest w fazie tworzenia

Areny PvP beda ,,autorskie'' chociaz nwm czy budowanie w MC mozna nazwac autorskiem !

Opublikowano

Hmm może osiągnięcia na stronie i w gui minecraft? :)
Fajnie też żeby można było oglądać jak gracze walczą na arenach, np: /arena ogladaj [nick]

Opublikowano

Fajnie też żeby można było oglądać jak gracze walczą na arenach, np: /arena ogladaj [nick]

Dobry pomysł, dzieki, oglądanie będzie lecze nie przez komende lecz przez ,,piechote'' ;D

Opublikowano

slyszalem o pluginie na rózne tryby broni ze jak np mieczem kliknę czy na chacie napisze to na mieczu dojdzie np coś ze co uderzenie jest 50% szans ze otruje gracza np na 10 sekund :3

Opublikowano

turnieje 5vs5 na jakiś eventach.
Oczywiście mam nadzieje że bez pustych particlesów/lagów
areny:
chestpvp
Standard
Hardcore [2 koxy set 4/3 itp]
Knock
No i nie możliwe do zrobienia to castle xD

no ale jeżeli Ci się to uda zrobić to co wymieniłem to na pewno zagram :D

Opublikowano

turnieje 5vs5 na jakiś eventach.

Oczywiście mam nadzieje że bez pustych particlesów/lagów

areny:

chestpvp

Standard

Hardcore [2 koxy set 4/3 itp]

Knock

No i nie możliwe do zrobienia to castle xD

no ale jeżeli Ci się to uda zrobić to co wymieniłem to na pewno zagram :D

nie nie nie, nie bede robil serwer PvP ktory juz jest np. hipl**.pl <- nie polecam

!!!

Mam swoj pomysl na serwer PvP, i myslalem ze bedziecie sie wypowiadac ze np. chcecie czegos czego nie ma na innym serwerze, a nie rozpisywali co juz jest -,-

Opublikowano

Proponuje coś jak wojny gildi tylko np ludzie nie robia gildi tylko team np 3vs3 i maja ranking temowy ;]

Beda 3vs3 + Nagrody ;-)!

Oraz mozliwe ze bedzie mozliwosc ogladania arenek :D

Opublikowano

Drop ??? Chyba chodzi Ci o nagrody z graczy za zabicie to juz jest zrobione nawet na Vs dostajemy nagrode a vip 50% wiecej ;-)

AntiRelog jest w fazie tworzenia

Areny PvP beda ,,autorskie'' chociaz nwm czy budowanie w MC mozna nazwac autorskiem !

Drop z gracza. Możesz dodać np:

50% szansy na wydropienie niczego

5% Złote ulepszone jabłko (kox)

2% Książka protection II lub IV

bmqxnpM.png

Opublikowano

Zrób coś w rodzaju AvsG, czyli cotygodniowy event polegający na tym, iż gracze walczą pomiędzy administracja - pvp miedzy graczami wylaczone.

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

Zrób coś w rodzaju AvsG, czyli cotygodniowy event polegający na tym, iż gracze walczą pomiędzy administracja - pvp miedzy graczami wylaczone.

oo cos typu zamek adminow bardzo fajny pomysl ;-)

Opublikowano

hmmm... co tu mogę napisać... na kupowanych broniach mógłby być lvl oraz specjalne atrybuty

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...