Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Community

Chatter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się czy nie przeżucić się na Smite z lola, mniej toksyczne commumity czy ten flame też jest?

Druga sprawa, kiedyś grałem na próbę jeden dzień i odinstalowałem. Teraz kiedy chcę zainstalować na nowo pokazuje że gra jest już zainstalowana mimo że ją usunąłem. Prónowałem usunąć z rejstru ale pisze że nie mam jakichś tam uprawnień.

Opublikowano

Co do graczy to myślę, że jest mniej ''wulgarnie'' niż w lol'u. Uważam,że gracze nie są jakoś źle nastawieni, chociaż też zależy jak grasz. Ale z mojego punktu widzenia to czasami przez cały mecz nikt nie napisze nic na chacie a na końcu tylko ''good game'' - nawet jeśli noobisz gre. :P 

Myślę, że na pewno przesiadka będzie dla Ciebie trudna, bo wiadomo tutaj sterujesz strzałkami i jest to wszystko w 3D ale myślę, że na prawdę warto. :)

Opublikowano

Skoro koleżanka już odpowiedziała na pierwszą część pytania to ja odpowiem na drugą..

Smite nie masz odinstalowanego.. wpisz w wyszukiwarke systemową plików "smite" i powinno znaleść po odpaleniu go on sam zacznie się "aktualizować" przez to pobierze podobno usunięte pliki :) 

Opublikowano

Skoro koleżanka już odpowiedziała na pierwszą część pytania to ja odpowiem na drugą..

Smite nie masz odinstalowanego.. wpisz w wyszukiwarke systemową plików "smite" i powinno znaleść po odpaleniu go on sam zacznie się "aktualizować" przez to pobierze podobno usunięte pliki :)

Mam odinstalowany, siedzi tylko w rejstrze. Jak wyszukalem to dalo sam skrot "ktory juz nie istnieje", jego rowniez usunalem.

Opublikowano

Spróbuj pobrać jakiś program do czyszczenia "kawałków" plików/programów z rejestru. Czasami odinstalowywanie źle przebiega i jakieś pojedyncze pliczki zostają, a nie da się ich ręcznie usunąć, ani na nowo programu zainstalować.

Co do porównania LoL vs Smite. Według mnie Smite jest o niebo lepszy. Raz, że dla mnie sterowanie w LoL'u ssie, dwa, że wizualnie LoL jest przedstawiony z*********e (tak samo postacie i skiny), a w rzeczywistości wchodzisz do gry i widzisz jakieś cukierkowe gówno rodem z wieczorynki dla dzieci. Wygląd postaci i skórek nijak ma się z tym, co przedstawiają karty. Prościej mówiąc - przereklamowane gówno. :v Poza tym Smite wydaje mi się być ciekawszy, nie zaobserwowałam tutaj aż tylu nobów i nerdów co w LoL'u. Ale to wszystko kwestia gustu. ;)

Opublikowano

Spróbuj pobrać jakiś program do czyszczenia "kawałków" plików/programów z rejestru. Czasami odinstalowywanie źle przebiega i jakieś pojedyncze pliczki zostają, a nie da się ich ręcznie usunąć, ani na nowo programu zainstalować.

Co do porównania LoL vs Smite. Według mnie Smite jest o niebo lepszy. Raz, że dla mnie sterowanie w LoL'u ssie, dwa, że wizualnie LoL jest przedstawiony z*********e (tak samo postacie i skiny), a w rzeczywistości wchodzisz do gry i widzisz jakieś cukierkowe g****o rodem z wieczorynki dla dzieci. Wygląd postaci i skórek nijak ma się z tym, co przedstawiają karty. Prościej mówiąc - przereklamowane g****o. :v Poza tym Smite wydaje mi się być ciekawszy, nie zaobserwowałam tutaj aż tylu nobów i nerdów co w LoL'u. Ale to wszystko kwestia gustu. ;)

Dzięki, spróbuję ;)

Myślę że na razie można zamknąć temat, gdyby problem się nie rozwiązał poproszę o otworzenie na nowo.

//Ok,jak coś to pisz @TheJeron78 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...