Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Skins - Wygrywaj skiny na maszynach!

wiesiekex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

całkiem ciekawe dzisiaj z lounga (jak wejdzie) wyciagne skiny to gryfina tam dam i się pobawię w to :D

P.S Jak coś wygram dam edita :D

Mam problem z zalogowaniem się przenosi mnie na strone steamcommunity loguje się potem wraca na "Hazard" ale nie jestem  zalogowany.

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Polecam zobaczyć coś,co jest napisane na dole strony ;) Ja tam nie ryzykuję,bo może się okazać,że to kradnie konta.

"CS:GO Skins
This site is not associated with Valve · Terms of Service"

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

Polecam zobaczyć coś,co jest napisane na dole strony ;) Ja tam nie ryzykuję,bo może się okazać,że to kradnie konta.

"CS:GO Skins
This site is not associated with Valve · Terms of Service"

Po prostu umiejscowili to w widocznym miejscu na stronie. Tak samo jest na csgolounge, bo to nie jest strona Valve. + nie ma szans, żeby okraść konta bo nie ma tam dostępu do kont, jedynie do trade url'a jak dla mnie ;>

Opublikowano

japierdziele na start masz o,10 $ pierwszy los i bet credit x 100 hahahahahah. Już item za 4$ sobie wziołem i dalej się bawie :)

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Hmmmm, nie wiem. Nie jestem przekonany. Nie chodzi mi tutaj o kradzież itemów lecz jakieś dodatkowe płatności. :/

Opublikowano

Ktoś wie gdzie na tej stronie są te refy co kolega który pisał poradnik podał :P

Nie mam zbytnio skinów takich których mógłbym tam włożyć :D

Opublikowano

ja wygralem AK za 0.05

beznazwyzb.png

Ninja Defuse to mój nowy nick.

Zbieram plusy.

Chętnie pomagam w różnych grach, aktualnie gram w

play4free Battlefield

play4free Need For Speed World

Opublikowano

Ehhh.. ja miałem 2 losy na początku, dropnęło mi x4 chyba czy coś w tym stylu, bo miałem 0,20$. Potem parę razy jeszcze miałem tego re-losa a tak to nic :/. Zobaczę, może potem coś zgarnę.

Opublikowano

Ja jak daje Convert to wyskakuje please select items to turn a ja nic nie moge z nimi zrobic

Dobra ogarnąłem tylko za 10 centów 2 razy dostałem nic i jak teraz moge wiecej tej kasy mieć?

Opublikowano

postawiłem bazyliszka ( 1€) zagrałem za 0.5 nie ogarniając nic, wygrałem ten multipler x20 i sobie kupiłem redlina ;d

Opublikowano

Po prostu umiejscowili to w widocznym miejscu na stronie. Tak samo jest na csgolounge, bo to nie jest strona Valve. + nie ma szans, żeby okraść konta bo nie ma tam dostępu do kont, jedynie do trade url'a jak dla mnie ;>

Jak nie Valve jak Valve ...

Poradnik przydatny dla osób które lubią tą "adrenalinkę"

Opublikowano

Ktoś wie gdzie na tej stronie są te refy co kolega który pisał poradnik podał :P

Nie mam zbytnio skinów takich których mógłbym tam włożyć :D

Znajdziesz to pod opcją "CLICK HERE TO GET FREE SPINS" z prawej strony.

@michuxdd ile włożyłeś? :P

1356721310-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...