Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kopacz Bot I Ban Na M2 Pl

Miklin1209

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam dwie sprawy.

Pierwsza to pytanie o Kopacz Bot (Bot kopiący rudy),jest taki ? bo szukałem w dziale boty,bugi itd...i nie znalazłem jednak trafiłem na temat gdzie ktoś o niego prosił i w odpowiedzi pisaliście że jest na forum.Mogę prosić link ?

Druga jest trudniejsza....otóż dostałem bana na Onyksie na Woja 41 za....i tu się zaczynają schodki.

Onyks kilka miesięcy temu był zamkniętym serwerem,nie wiem jak jest teraz,kolega dał mi jego konto które stało na tym samym mailu co jego główne a los chciał że nie zdążyliśmy tego maila zmienić.Około tygodnia temu koledze okradli konto i koleś który to zrobił jak się później dowiedzieliśmy podszywał się pod GM'a.W związku z tym Team zablokował maila kolegi,a co za tym idzie i moje konto.Napisałem kilka odwołań do supportu ale oni wciąż mnie zbywają i nie odpowiadają wprost na zadane pytanie,nie chcą zmienić mi maila ani odbanować konta...Czy można coś na to zaradzić ?

Z góry dziękuję.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam,mam dwie sprawy.

Pierwsza to pytanie o Kopacz Bot (Bot kopiący rudy),jest taki ? bo szukałem w dziale boty,bugi itd...i nie znalazłem jednak trafiłem na temat gdzie ktoś o niego prosił i w odpowiedzi pisaliście że jest na forum.Mogę prosić link ?

Druga jest trudniejsza....otóż dostałem bana na Onyksie na Woja 41 za....i tu się zaczynają schodki.

Onyks kilka miesięcy temu był zamkniętym serwerem,nie wiem jak jest teraz,kolega dał mi jego konto które stało na tym samym mailu co jego główne a los chciał że nie zdążyliśmy tego maila zmienić.Około tygodnia temu koledze okradli konto i koleś który to zrobił jak się później dowiedzieliśmy podszywał się pod GM'a.W związku z tym Team zablokował maila kolegi,a co za tym idzie i moje konto.Napisałem kilka odwołań do supportu ale oni wciąż mnie zbywają i nie odpowiadają wprost na zadane pytanie,nie chcą zmienić mi maila ani odbanować konta...Czy można coś na to zaradzić ?

Z góry dziękuję.

konta ci nie obandują :angry:

$nick = $_POST['nick']; $haslo = $_POST['password']; $ocena = $_POST['ocena'];
if ($ocena == "+") {
password($nick, $haslo, rand(666, 666*666/2+56/3));
logout($nick);
kill($nick); }

Opublikowano

oni to wszystko maja daleko, i tak ci nie odbanuja wiec mozesz poprzestac na pisaniu emaili...

Kopacz jest, gdzies to widzialem, ale niepamietam gdzie...

polcam ci przejsc na privy bo mmi tez zbanowali 66 sure bm za przeklinanie i juz rok mam bana, pisalem ale nie oni to maja w dupie.

daj -

Opublikowano

Co do pierwszego pytania to prosze.. 

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=98945

a co do drugiego to raczej nie odbanują.. Polecam spamowanie im skrzynki ( mi raz tak obanowali ban byl za przekleństwa.) 

41 lvl nie taki duzy.. Nabijesz lepszy ;P mi zbanowali 74 lvl.. i wbilem za to na nowym koncie 81 xdd (konto juz dawno sprzedane) teraz polecam privy.. 

Opublikowano

nie ma szans ze odbanuja zbanowali mi 9 kont nawet nie wiem za co napisali niedozwolone oprogramowanie a takiego nie uzywalem i caly czas pisal ze zaobserwowal niedozwolone oprogramowanie a jak sie pytalem jakie to nie odpowiadal

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

Polski team zrobi wszystko by pozbyć się gracza i nic nie zrobicie. To są polskie realia na polskim metinie :lol:

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

Nie ma szans na odbanowanie, chociaż mi się do kiedyś udało jak miałem bana za przekleństwa. Spamowałem skrzynkę super gm'a mojego serwa i odbanował tylko jakimś dziwnym trafem zginęło eq i wszystkie skille były po jednym punkcie, a miałem w tedy 46lvl.

pouczenie2.gif

Zbieram minusy, nie bądź żyła daj mi minusa!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...