Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dot. rozgrywki

GACONIUSBM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie po raz 2.

Gram specjalista broni 2 recznej wbilem dzis 60 poziom kupilem jakies duperele na bazarku mam 8.3k gs 3k mocy 2.1k obrony czy jakos tak 

ale mniejsza, chcialbym zapytac co robic zeby dobrze rozwijac swoja postac widze ze jest multum jakis dziwnych misji ktore pozniej daja bonusy 200 mocy jakies obrony i inne duperele, moglby mi ktos wyjasnic ktore robic po kolei zeby to mialo jakis sens i w miare szybko zebym dostawal kolejne bonusy bede bardzo wdzieczny.

Chcialbym sie tez dowiedizec na ktore instancje warto chodzic i jakie itemy brac dla siebie a jakie sprzedawsac bo nie do koncaj estem pewien ktore sprzeciki sa dla mnie dobre :D

ostatnia sprawa w grze są jakies profesje  tzn wydaje mi sie ze tak to sie nazywa, widze tez ze mozna tworzyć zbroje bronie nie do konca wiem o co w tym chodzi i nie do konca tez wiem w ktore warto inwestowac czas, bylbym wdzieczny gdyby ktos bylby laskaw mi to wyjasnic.

Czy wedlug was oplaca sie kupic klucz do podziemi za 2.5k diamentow astralnych i tak ciagle chodzic na podziemia ? czy jednak nie bedzie sie to oplacalo ? bo z tego co wiem jesli dropne jakies scierwo to moge zawsze je wymienic u złomiarza. 

Bylbym bardzo wdzieczny za wyjasnienie mi tych kwestii <3

Opublikowano

Co do klucza to raz dziennie możesz odebrać 1 za darmo + jak jest "badanie podziemi" przy mini mapie to klucz nie jest potrzebny. 

Te dziwne misje to misje dzienne, codziennie(chyba o 12) dostajesz nowe za nie dostajesz waluty kampanii, których używasz od odblokowania nowych misji i łask(bonów). O ile dobrze pamiętam to, żeby rozpocząć sharandar i krąg grozy musisz ukończyć wszystkie mapy.

Itemki bierz te, które mają lepsze bony, ew. kup sb jakiś set. 

Co do instancji to nie wiem.

Bronie/zbroje tworzy się pod N, ale żeby coś było tam fajnego do stworzenia to trochę czasu minie.

Na takim gs polecam robić misje dzienne u rixa czy jak mu tam (ta mała jaszczórka). I podczas wydarzenia Potyczki robić bitwę o most 5/7min się schodzi, a 1k astralnych za każdą. Na start dobre.

Opublikowano

dziekuje bardzo, to ze jest tak z kluczem to wiem ale chcialbym wiediec czy jest sens kupowac za te 2.5k klucz  bo tam jest jakis klucz za 2.5k i czy bede nim mogl otwierac wlasnie ostatnia skrzynke na dungu ? i czy jest to oplacalne ? mam tylko 67k diamentow i wolalbym nie ryzykowac

ulepszylem troche eq i mam juz 9.3k gs

Opublikowano

Niestety w tym ci nie pomogę bo na chwile obecną byłem tylko kilka razy na dungu. Zaryzykuj kilka razy i się przekonasz.

Opublikowano

dziekuje bardzo, to ze jest tak z kluczem to wiem ale chcialbym wiediec czy jest sens kupowac za te 2.5k klucz  bo tam jest jakis klucz za 2.5k i czy bede nim mogl otwierac wlasnie ostatnia skrzynke na dungu ? i czy jest to oplacalne ? mam tylko 67k diamentow i wolalbym nie ryzykowac

ulepszylem troche eq i mam juz 9.3k gs

Klucz nie daje gwarancji na dobry drop. Prawda jest taka, że póki co, to nie powinieneś ryzykować z tym sposobem. Dodatkowo chodź na GG<mapa dla gildii> i tam zdobędziesz pierwsze eq T2. Później będzie tylko z górki.

Opublikowano

ehh czyli trzeba poszukac gildii troche slabo bo mialem nadzieje ze troche bardziej samotnie da sie tutaj grac no niestety, poszukam czegos dziekuje bardzo za pomoc 

jeszcze jedno pytanko, gdzie zdobede itemy bez przedzialu levelowego ? widzialem wlasnie kilka osob ktore robily misje i mialy bron i cos tam jeszcze bez przedzialu levelowego 

Opublikowano

Jeżeli expili do maksymalnego poziomu, to posiadali broń, której statystyki się skalowały wraz z poziomem postaci. Możesz je craftować lub kupić na ah. Inna możliwość nie przychodzi mi do głowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...