Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multiplayer w 3.0

BodySoul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ! Mam pytanie do coserwerów 3.0 Unturned. Jak tam kur** przetrwac ? Niby taka duża mapa jest, ale na mapie nie ma prawie żadnych itemow :( Co mam robić, od czego zacząć ! 

Opublikowano

Z jedzeniem nie ma tak ciężko, da się przetrwać, głównie samemu trzeba tworzyć itemy np. z drzewa. Unturned 3.0 jest jeszcze w becie i nie jest w 100% przystosowana dla normalnego gracza, ale dla mnie już wychodzi na duży plus. W poprzednich wersjach nawet nie trzeba było się starać żeby zdobyć cały ekwipunek, tu jak już zauważyłeś jest trochę inaczej. 

Opublikowano

Alice w wojsku, spawarka na lotnisku, expić na drzewach najlepiej, idź pierw na farme zdobadz troche civilian ammo colta i schofielda w centrum farmy mozesz znalezc jedzienie i gas cane, na zimie bardzo łatwo znalezc plecak/kamizelka, jezeli chcesz scopa idz do bazy bandytow, jezeli chcesz cos do budowy to albo do zatopionego statku albo na budowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...