Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót na Metin2.pl?

Evler.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, za jakiś niedługi czas, mam zamiar wrócić do globalnego metina. I mam pytanie, jak można teraz zarobić? załóżmy że stworzyłem sobie postać o nicku Jan, mam pierwszy level. Co do profesji to oczywiście sura wp. Co do serwera, chodzi o serwer o nazwie etolin, królestwo jinno.

Opublikowano

legalnie się nie wybijesz ;) ale tak jak i wszędzie 35lv i metki katować w opór. Tak btw. nie wracałbym na globala bo to już jest syff do potęgi n teraz w modzie są priwy :) Pozdrawiam.

Opublikowano

Global niby syf, privy co troche padają, więc wolę na nich nie grać. Hacki też nie wchodzą w grę.

Opublikowano

legalnie się nie wybijesz ;) ale tak jak i wszędzie 35lv i metki katować w opór. Tak btw. nie wracałbym na globala bo to już jest syff do potęgi n teraz w modzie są priwy :) Pozdrawiam.

Mam pytanie skoro piszesz, że w modzie są privy to mógłbyś mi podrzucić swoją paczkę serverinfo z kamermoda ?

Opublikowano

czyli nie ma gdzie grac no czekam na moj serv bo PL to same boty lataja i nie wiem po co tam zaczynac. 

61lak2t0uwu1_t.jpg

Opublikowano

Bicie metinów, dropienie medali konnych oraz oczywiście wbić większy level ustawić fiszbota lub DT :)

Można też kupić wszystko na allegro i już być na starcie zarobionym  :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...