Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Na mida

fantom33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się jaką postać kupić na mida i bardzo zaciekawiła mnie Ahri. Co myślicie o tej postaci i może macie jakieś inne propozycje? :P Z góry dzięki i daje +.

Opublikowano

Dobry wybór moim zdaniem. Bardzo mobilna, charm, latwa farma, nawet niezly damage. Minusem jest manozernosc, ale da sie opanowac wykorzystanie many. :p

zSCFQrN.png

Opublikowano

Ahri:

• Harras z Q,
  • true dmg z Q,
  • łatwa farma,
  • mały cd ze skilli,
  • charm z E,
  • 3x ult,
  • system escape,
  • spellvamp z pasywki,
  • dobre 1 vs 1.

Podsumowując: OP midlaner, jeden z najlepszych na ten czas. Ostatnio po usunięciu dfg wprowadzili u niej kilka zmian, więc dlatego jest teraz taka grywalna. ;)

Opublikowano

Ahri bardzo przydatny ult do dorwania przeciwnika lub do ucieczki przed nim ma swoje e które bardzo przydaje sie do inicjacji tf i ma duże cycki :D

Opublikowano

Według mnie tak, ja nim lubię grać na midzie i działa świetnie :) Mocny poke, push, w tfach też robi dużo, ma cc. Uważam, że jest bardzo silny

Opublikowano

Ok dzięki, a co myślicie o Jayce? Czy opłaca się go kupić? :D

O taak. Jayce tej kuli bije tysiące. :D Idealny mider, nadaje się również na topa.

Pomocnik
Opublikowano

Xertah jest fajny, cc mocny poke, niezły dmg jak się przyfeeduje ;) Tylko tym ultem ciężko trafić czasami :<

Opublikowano

Dzięki za odp :p. Wiem, że to nie ten temat, ale czy moglibyśćie mi wstawic jakie runy zrobic pod AP, ale tak bardziej dla Ahri? :p I to samo z Jayce tylko pod AD ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...