Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Life is Life #1 - Akcje Charytatywne.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wasz wszystkich w pierwszym temacie Life is Life.

Cała akcja, a raczej tematy będą wbijały się w najróżniejsze sytuacje.

Pierwszą z nich będą akcje charytatywne.

Chcę was się spytać i przeprowadzić ważną dyskusję, a mianowicie co wy

myślicie o takich akcjach, o osobach które je tworzą, biorą w nich udział i mają korzyści z 

takowych akcji. Proszę was też aby ten temat odświeżać swoimi komentarzami, dawać

różne zdjęcia z przeróżnych akcji. 

Powodzenia, i zapraszam do dyskusji.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem temat, ale nie mam nic do akcji charytatywnych, popieram je. Co do osób które je tworzą - jeżeli robią to z chęci pomagania, a nie dorobienia na lewo to jak najbardziej popieram, sam biorę udział w zbiórkach żywnościowych przeprowadzanych przez bank żywności w Toruniu już od kilku lat i sprawia mi to ogromną przyjemność, bo zebrana żywność jest przekazywana często na naszych oczach rodzinom potrzebującym z naszego miasta(jeżeli mamy czas i chęci pomóc organizatorce przy rozwózce paczek). Bardzo fajna sprawa ;) 

52287137559562145640.png

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem temat, ale nie mam nic do akcji charytatywnych, popieram je. Co do osób które je tworzą - jeżeli robią to z chęci pomagania, a nie dorobienia na lewo to jak najbardziej popieram, sam biorę udział w zbiórkach żywnościowych przeprowadzanych przez bank żywności w Toruniu już od kilku lat i sprawia mi to ogromną przyjemność, bo zebrana żywność jest przekazywana często na naszych oczach rodzinom potrzebującym z naszego miasta(jeżeli mamy czas i chęci pomóc organizatorce przy rozwózce paczek). Bardzo fajna sprawa ;)

Dobrze zrozumiałeś temat i cieszy mnie twoje zdanie. Branie udział w takowych akcjach jest dobry dla nas i potrzebujących. Cieszę się że istnieją ludzie którzy potrafią pomagać.

Czekam na kolejne wypowiedzi.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

Pieniądz rządzi tym światem. Żadna instytucja charytatywna nie jest do końca bezinteresowna. Każdy musi zarabiać a skoro da się na tym to trzeba kombinować.

wipek.pl

Opublikowano

Pieniądz rządzi tym światem. Żadna instytucja charytatywna nie jest do końca bezinteresowna. Każdy musi zarabiać a skoro da się na tym to trzeba kombinować.

Też się z tym zgadzam. W końcu aby mieć organizację, trzeba tworzyć spotkania i utrzymywać ją.

Czekamy na wypowiedzi.

Wkrótce kolejny temat Life is Life.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Też się z tym zgadzam. W końcu aby mieć organizację, trzeba tworzyć spotkania i utrzymywać ją.

Czekamy na wypowiedzi.

Wkrótce kolejny temat Life is Life.

Najlepszym przykładem jest Owsiak, który zbiera pieniądze, a potem wszyscy się na niego rzucają że sobie też podebrał.

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...