Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niebieski.png

domincraft.png

niebieski.png

Na początek może jakieś słowo od właściciela serwera czyli mnie ;) Cześć jestem TuraL i jestem właścicielem serwera . Swój wolny czas spędzam na serwerze i naszym teamspeak-u . Co by tutaj dużo mówić o serwerze ...

Najlepiej było by gdybyś sprawdził / sprawdziła sam / sama ;) Staramy się wraz z administracja opiekować się serwerem cały czas dlatego można nas zastać praktycznie o każdej godzinie :) Życzę miłej rozgrywki na nowej edycji i pozdrawiam :) ~TuraL

niebieski.png

infoqkq.png

IP: Domincraft.pl

WWW : www.Domincraft.pl

Tryb : Survival + Gildie

Ts3: Dowiesz się o nim na serwerze ;)

Sloty : 120+

Rekrutacja : Nie

Drop :

vp4qqyx.png

niebieski.png

ssy.png

ss1sus.png

ss2aja.png

ss4lwl.png

Opublikowano

Serwer za bardzo nie opisany. Prezentacja a raczej napisy są ładne i estetyczne! Screenshoty zachęcają do wbicia na serwer. Jeżeli mogę wiedzieć serwer wystartował?

bmqxnpM.png

Opublikowano

Nie mogę się zalogować na serwer, moje hasło nie pasuje.. Nikomu go nie podawałem. Chcę wyjaśnień.. Nick taki jak tutaj.

Opublikowano

Ok, fajnie, spoko ale gdy wbijam nikogo nie ma na tym ts'ie. I wciąż nie wiem co się stało z moim kontem :/

Ciężko by ktoś był dostępny o 10:00 ;) Wbijaj popołudniu od godzin ~16 :)

Opublikowano

Ciężko by ktoś był dostępny o 10:00 ;) Wbijaj popołudniu od godzin ~16 :)

Byłem też ok 24 ;)

Będę dziś gdzieś pomiędzy 22-24

Nareszcie mam swoje konto :3 I zapraszam wszystkich do gry xD W razie jakichś problemów admini na pewno pomogą ;)

Opublikowano

Byłem też ok 24 ;)

Będę dziś gdzieś pomiędzy 22-24

Nareszcie mam swoje konto :3 I zapraszam wszystkich do gry xD W razie jakichś problemów admini na pewno pomogą ;)

Zgadza się ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...