Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy sprzedawać skrzynki

Adamqaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli nie chcesz wydawać kasy na klucze to sprzedawaj skrzynki bo po co mają leżeć, najwyżej można czekać z tymi co są warte kilka centów (0.04-0.06).

Czekasz tak długo, aż nie zejdą z rynku. Czasami to trwa kilka sekund, a czasami kilka dni.

Opublikowano

Jeżeli skrzynki są po 0.15ojro i wystawisz je za 0.14 to daję max 3 sekundy i twoje skrzynki są sprzedane, jeżeli natomiast dasz za 0.15 to może to trochę potrwać.

Ja bym sprzedawał; różnie jest z tymi skrzynkami.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Jeżeli skrzynki są po 0.15ojro i wystawisz je za 0.14 to daję max 3 sekundy i twoje skrzynki są sprzedane, jeżeli natomiast dasz za 0.15 to może to trochę potrwać.

Ja bym sprzedawał; różnie jest z tymi skrzynkami.

mam 3 wartościowe bo 2 chrome case to wystawie ze 3 centy taniej i 1 phoenix to też taniej

Opublikowano

mam 3 wartościowe bo 2 chrome case to wystawie ze 3 centy taniej i 1 phoenix to też taniej

Wystawiaj 1cent taniej.

I tak zejdzie i tak :)

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Lol, te wszystkie skrzynki są strasznie tanie. Tylko Bravo Case jest coś warta, ale jak Ci dropnie to jej nie sprzedawaj tylko czekaj aż cena wzrośnie.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Może lepiej trade'ować tymi skrzynkami na csgolounge, może jakieś skiny lepsze wpadną, ja miałem tak, że za 2 chromy(teraz, gdy są po 0,60) dostałem gryfa fn, także wiesz :D 

PAŻAŁSTA

Opublikowano

Jeżeli nie masz zamiaru ich otwierać - Jak najbardziej. Sprzedawaj i wykorzystuj kasę na skiny :).

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...