Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gotowy sklep na serwer w skrypcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie poszukuje gotowego skryptu do obsługi płatności sms oraz zwykłych poprzez dotpay.

Nie interesują mnie vouchery, ważne jest by gracz miał swój portfel z którego może sobie korzystać na dowolnym serwerze. A także integracja tabeli z pluginu authme. Po rejestracji w grze powinien też mieć Konto w sklepie z tym samym hasłem. Nie interesują mnie też sklepy na zewnętrznych serwerach, ani takie które wymagają subskrypcji miesięcznej. Chce zapłacić raz a dobrze.

Opublikowano

ItemShop by Dramo jak znajdziesz i poradzisz sobie z ominięciem licencji to będziesz miał ;p

Opublikowano

ItemShop by Dramo jak znajdziesz i poradzisz sobie z ominięciem licencji to będziesz miał ;p

czytanie ze zrozumieniem to nie jest twoja najlepsza cecha prawda? Napisałem czego oczekuje a ty mi tu dajesz jakieś linki do softu, który nie działa, ma problemy z licencją, i nie ma żadnej cechy której potrzebuje.
Opublikowano

No za darmo nikt czegoś takiego nie napisze. Z darmowych to tylko treekt i dramo.

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Ja jeszcze nic nie napisałem lecz jest ten slawny controlcraft (płatny) od pana ze skryptuj.pl zobacz jego ofertę.

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

czytanie ze zrozumieniem to nie jest twoja najlepsza cecha prawda? Napisałem czego oczekuje a ty mi tu dajesz jakieś linki do softu, który nie działa, ma problemy z licencją, i nie ma żadnej cechy której potrzebuje.

Wrzuć na luz, zapytałeś ja odpowiedziałem że możesz użyć Dramo masz za free i jeśli umiesz szukać to znajdziesz linijki kodu i pozbędziesz się licencji. Masz tam swój portfel, vouchery które i tak Cie nie interesują ale jest to dobry panel, sam go miałem jakiś czas temu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...