Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na co zwracasz uwagę przy wyborze serwera?

Mr-OMGWTF

Prywatne serwery MT2  

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zwracasz uwagę na to czy serwer jest na source ?

• Tak
      23
    • Nie
      45
  2. 2. Na co zwracasz szczególną uwagę na serwerze ?

• Na Stabilność
      21
    • Na Nowości
      8
    • Na Nowości (nie psujących klimatu mt2)
      23
    • Na Administrację
      12
    • Nie wymieniono takiej odpowiedzi
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwracam sie do graczy prywatnych serwerów mt2 z pytaniem czy zwracacie uwagę na to czy serwer jest na source ma kilka ekwipunków większe shoppy itp ? jeśli nie to an co zwracanie szczególną uwagę ?

bdqPw.gif

Opublikowano

­Ja zawsze zwracam uwage na położenie drzew, czy nie zasłaniają słońca i tak dalej... na drugą linie idzie tekstura trawy, jeżeli jest standardowa to ssie i nie gram! :/

Opublikowano

1. Na prezentację serwera

2. Na nowości

3. Na ilość graczy, użytkowników forum

4. Na wygląd strony

5. Na administrację

6. Na dopasowanie wszystkiego w grze

Opublikowano

Duża role odgrywa prezentacja następnie administracja jeżeli ich znam to wtedy mam pewność, że serwer będzie stabilny. 

Opublikowano

Na prezentacje 
Na stabilność
Source ?? Mi to obojętne
Żeby nie było dużo mountów / petów
Żeby admin nie rozdawał Navi
i żeby nie robił prywatnych eventów kolegom 
żeby na serwerze odbywały się częste eventy
żeby serwer nie był hard 
żeby exp / drop / yang były dopasowane do cen u handlarzy
żeby bs był dozwolony
żeby administracja była pomocna i odrazu w razie zgłoszenia naprawiała bugi
żeby były autorskie misje
żeby była dobra reklama bo bez niej przy 100 online nie opłaca się grać

Chyba tyle xD

Jak coś przypomne dam Edita ;p

Opublikowano

- Ilość online.

- Administrację

- i czy czasami serwer nie jest oszukany :D ( chodzi o typ: easy a exp jest pod medium :P Coś jak na Invorii )

Opublikowano

Liczba graczy, Ilość nowości (Głównie EQ, jestem... Lubię jak jest wszystkiego dużo.), Podejście/Zachowanie Administracji... I to chyba na tyle...
@Edit. Zapomniałbym o odpowiednich ratach... Nie lubię męczyć się z jednym lvlem kilka godzin, najlepiej żeby nie było strasznych skoków, że np. 194-195 to 10 minut, a już 195-196 30 minut...

Opublikowano

Czytając posty , to co użytkownik to opinia, ja osobiście jak jeszcze grywałem to najważniejsza była stabilność i równowaga exp , yang itp. Co do nowości to szczerze mówiąc w ostatnich czasach jest spora przesada , co serwer to coraz więcej nowości nie dopracowanych rozwiązań itp. ja jestem za klasycznym metinem wiadomo z dodatkami ale bez przesady. 

No i wiadomo dobra reklama i strona , forum i prezentacja. Pierwsze wrażenie najważniejsze.

Opublikowano

Nowości.. i czy rozgrywka będzie ciekawa ;)­

Opublikowano

Na pewno na dostępność i sposób komunikacji administracji. Na przyszłą stabilność serwera no i oczywiście na urozmaicenie rozgrywki. :)

z3qek1ki4c8v.png

Opublikowano

Hej ,

Zwracam uwage na :

-stabilnośc

-dobra zabawę 

-obecność administracji

-nowości wygląd setów (i tu problem ostatnie sety ludzie zlitujcie sie dlaczego sa takie brzydkie a 3 set od tyłu np na wiekszosci servach cudny  o.O  ?)

-brak faworyzowania przez administracje co niektórych swoich koleżków

-brak lagów

-dopracowanie servera brak bugów a nie że co 15min restart serva bo znowu coś niedopracowane (wiem, wiem taki jeszcze nie powstal i pewnie nie powstanie  8S )

61lak2t0uwu1_t.jpg

Opublikowano

1.Prezentacja serwera

2.Nowości (coś czego nie ma na innych serwerach) 

3.Częste eventy 

4.Ogarnięty IS 

5.Ilość graczy 

To dziwne, jak trudno wywołać echo w najbardziej pustych głowach.

Opublikowano

Jak kolega UP jest to prezentacja, nowości nie za bardzo ponieważ wróciłam na Virtual który jest klasykiem i jest mi z tym dobrze. Oczywiście liczy się ogarnięta administracja jak i ich zachowanie, działania w stronę tego aby serwer się dobrze rozwijał. IS - myślę że powinien być w miarę ogarnięty nie za drogo ale też nie za tanio. Eventy raz w tygodniu/ raz na dwa tygodnie nie za często aby nie przesadzić. Liczba graczy też jest ważna ponieważ nikt na dobry rozum nie będzie grał na serwerze co jest 200/300 osób. Oczywiście sprawa ostatnia bardzo ważna jest to dla mnie forum, ładny styl, ogarnięte i dużo ludzi na nim.

Opublikowano

Przede wszystkim na liczbę on line na to co mozna i za ile kupić w IS na system ulepszeń jeśli mi się nie podobają ostatnie sety nie wbiję :D Oczywiście na administrację na to kto w niej jest jaka jest średnia wieku oraz na to czy maja jakieś autorskie rozwiązania czy wszystko na zasadzie Kopiuj Wklej. 

Opublikowano

1. nieskończona peleryna

2. 5 stron eq

3. autopoty TANIE

4. mało ulepszaczy

5. nie przesadzone ze wszystkimi efektami 

6. podstawowe nazwy królestw

7. 2 królestwa

8. odpowiedzialna administracja 

9. oczywiście coś autorskiego .

10. ciekawe eventy

11. dungeony na niskie lv .

Moja odpowiedź Ci pomogła ? Daj +, to bardzo motywuje :D

Opublikowano

Stabilność, reklama, dostępność i profesjonalizm administracji oraz średnia ilość nowości, w tym misje przyjemne, urozmaicenie expienia ciekawymi rozwiązaniami :)

z3qek1ki4c8v.png

Opublikowano

Jak jest dużo setow eq to nie gram

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...