Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bonusowe itemy dla Asmodian Balancing

kulek000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie kojarzę informacji by je usuwali. Stworzyłeś postać na jednym z poniższych serwerów?

• Telemachus
  • Calinidi
  • Kromede
  • Curatus
  • Suthran
  • Balder
  • Barus
  • Thor
  • Vehalla
  • Urtem
  • Spatalos
  • Anuhart

Źródło: WSPARCIE DLA ASMODIAN

Opublikowano

Na tym koncie była to 1 postać i oczywiście serwer Barus 

NPC dające te quest są zbugowane i nie w każdym mieście działają poprawnie. Idź do miasta do którego odesłało Ci po wbiciu 10 lvl (nie Pandemonium / Sanctum tylko tam gdzie Kampania Cie prowadzi i robisz Q na 10lvl+ czyli Verteron / Altgard ) tam NPC jako jedyny nie jest zbugowany i na każdym lvl możesz odebrać Nagrody od NPC (oczywiście co 5lvl).

Opublikowano

NPC dające te quest są zbugowane i nie w każdym mieście działają poprawnie. Idź do miasta do którego odesłało Ci po wbiciu 10 lvl (nie Pandemonium / Sanctum tylko tam gdzie Kampania Cie prowadzi i robisz Q na 10lvl+ czyli Verteron / Altgard ) tam NPC jako jedyny nie jest zbugowany i na każdym lvl możesz odebrać Nagrody od NPC (oczywiście co 5lvl).

i

Są też przedmioty darmowe przydzielane dla Elyosów. Wczoraj właśnie odbierałem. Nadal są.

autor nie ma na myśli tych questów.

[Progress] Prosperity of the Asmodians 10

[Progress] Prosperity of the Elyos 10

Są one dostępne dla obydwu frakcji bez względu czy serwer jest zbalansowany czy nie i są częścią któregoś z patchów nie mającego nic wspólnego z pakietem balansującym. Dają one bonusowe itemy lecz jest to na zasadzie bonusowych itemów jakie się dostawało za ankietki podczas levelowania i z tego co pamiętam zostały zamienione. Tutaj chodzi o dodatkowe itemy tylko dla frakcji Asmodian na serwerach zdominowanych przez Elyosów.

Na tym koncie była to 1 postać i oczywiście serwer Barus

Polecam Ci w takim razie kontakt z PL Supportem bo tworząc nową postać na koncie, na serwerze objętym tym pakietem teoretycznie powinieneś je dalej dostawać - nie przypominam sobie żadnego maintance z zapisem o usuwaniu przedmiotów chociaż nigdy mnie ten temat jakoś specjalnie nie interesował i się nie przyglądałem. Mogło mi więc to umknąć.

http://support.aionfreetoplay.pl/

Ktoś na oficjalnym forum zgłosił ten sam problem:

Bonus Items Asmodian Balancing

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...