Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer mod lub multihack metin2 pl

Skwierzyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mógłby ktoś zuploadować dla mnie kamer moda lub dać link do jakiegokolwiek multihacka (chodzi mi głównie o wh, mobber, fishbot, auto pickup) na serwer globalny? Uprzedzę linkowanie ze strony http://metin2mod.tk/metin2pl.html gdyż za każdym razem gdy próbuje pobrać moda na metin2 pl to przy kończeniu pobierania wyskakuje błąd : ,,nie powiodło się" mimo, że cały plik teoretycznie był pobrany. Jeśli mogę proszę więc, żeby ktoś zuploadował kamer moda na inny hosting lub podał link do działającego multihacka. Oczywiście dla wstawiającego limit lajków. Z góry dziękuje.

Opublikowano

Kamer zakazał reuploadu moda/mh.

Wyłącz antywirusa, ew. użyj innej przeglądarki do pobrania pliku i wtedy nie powinno być problemów. 

Kamer jest wykrywany jako wirus przez pakery, ale nim nie jest(jest całkowicie nieszkodliwy), więc Twój antywirus musi go po prostu blokować. ;)

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź, jednak:
antywirus wyłączony, firewall też , próbowałem google chrome i Mozilla firefox a jednak nie działa . Jeżeli Kamer zabrania reuploadu to moze chociaż działający multihack? ;)

@Edit. Otrzymałem działający hack w prywatnej wiadomości, temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...