Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krew nie dopływa do rąk.

Bizak2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, może to zły dział, ale gram dużo w csa wiec no nwm... :D

Dobra, to zaczne od tego, ze siedząc duzo przed komputerem, po jakimś czasie żyły mi się zwężają, (przez co krew w małym stopniu dopływa mi do rąk) i mam zimne ręce. Nie umiem sobie poradzić. Siedze naprawde sporo przed kompem i nwm czy to przez to czy co? jakies rady ktoś ma? :D

Opublikowano

Sprawa jest prosta. Przed każdą grą podczas rozgrzewki - NIE GRAJ...

Podczas rozgrzewki rozgrzewaj sobie ręce (kręć nimi, hantelki podnoś).

Też tak często mam, gdyż gram już tak jakby zawodowo w CS'a i sprawiało mi to problemy. Uwierz mi.. Na rozgrzewce lepiej rozgrzać ręce niż broń. :)

Opublikowano

Masz gładkie biurko? Bo np. moje ma wykonczenie blatu, takie od frontu, które jednak wystaje 2mm nad biurko i akurat jak trzymam ręce to to uciska na żyły koło łokcia i po długiej zasiadce krew krąży coraz gorzej.

Opublikowano

Ja mam to samo. Przyczyna tego są: sciągacze w bluzie które uciskają rękę i i przez to krew nie dopływa. Drugą przyczyną jest nieruchomość ręki. Próbuj więcej ruszać rękoma.

Opublikowano

Może masz niskie ciśnienie? Ja mam bardzo niskie i zauważyłem że mam bardzo zimne ręce i stopy. Gdy troche przymrozi od razu mi pęka skóra na dłoniach. Ja osobiście nie używam, ale babcia jakieś tabletki na lepsze krążenie :DD

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Musisz po prostu dużo ruszać rękami. Wtedy nie będzie problemu?

I co, już Ci ta krew dopływa bez problemu?

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...