Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę System Administratorem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja też dodam, iż z Michałem zawarłam współpracę. :)

Kontakt z nim to jakby Cię szukał urząd skarbowy.

­

Nie zrozumiałem przenośni ale też cię lubię paskudo ;v

Opublikowano

Prawda jest taka że dostępu do serwera nigdy bym mu nie dał bo ma posraną banie i nie wiadomo co odpierdoli. Mimo tego że nie przepadamy za sobą, pojęcie o zabezpieczaniach ma i nie raz serwerom d.u.pe ratował.

Polecam.

XJHIavu.png

Opublikowano

polecam, chodzą słuchy na mieście (m1 shinsoo) iż ogarnia temat ;)

Opublikowano

­Również polecam, współpraca z Michałem to czysta przyjemność.

Co prawda za darmo roboty nie odwali bo musi Budkę z Kebabami opłacać, lecz warto zaopatrzyć się w taką osobę.

Douchebag.

Opublikowano

logo zarąbane z jakiegoś antywirusa na telefony - więc 0 profesjonalizmu lepiej wziąć jakiegoś zaufanego a ci co go polecają to pewnie znajomi do krórych się zwrócił  

Opublikowano

logo zarąbane z jakiegoś antywirusa na telefony - więc 0 profesjonalizmu lepiej wziąć jakiegoś zaufanego a ci co go polecają to pewnie znajomi do krórych się zwrócił  

skoro oceniasz ludzi po avatarze, czy logo.. to ja Ci życzę powodzenia, cymbale  <_<

Opublikowano

"Logo" Czyli litera "S" skradziona z klawiatury :? S**t.. 0 Profesjonalizmu.. Ty zaś masz avek z googla.. Więc mam twierdzić że jesteś gównem? ;]

PS: Twój status mówi sam za siebie "1kl GIMBAZY" ok. Ocenia mnie gimbaza.

Opublikowano

Logo jak logo, nie wiem dlaczego kojarzy Ci się z jakimś antywirusem, ale nie chodzi tutaj o grafikę tylko o skuteczność, nie prawda?

Opublikowano

Całkiem ładne ogłoszenie. Współpracowałeś już z kimś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...