Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga

Vovage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, może mi ktoś wytłumaczyć jak działa tutaj system rang? Bo dla mnie to jest po prostu chore... Po 10 wygranych meczach wrzuciło mnie do s2. Aktualnie mam wygranych 140 rankedów i co? Jestem w j****y* S3. Wygrywam nie raz po 3/4 mecze z rzędu i h*j... Udało mi się raz wbić do s4, ale wystarczyła tylko JEDNA porażka aby spać z powrotem do s3. GGWP. To teraz logicznie rzecz biorą aby wbić Globala to rzeba wygrać k***a 200 meczy pod rzad czy co !? Nie dość że w tym silverze jest tylko smerfów i noobów (o haxach nawet nie wspomnę) to jeszcze ten system rang... Czasami się zastanawiam czy nie lepiej byłoby kupić nowe konto, dać komuś aby wygrał te 10 meczy i tyle... Tak więc może mi ktoś powiedzieć o co z tym chodzi?? Praktycznie zawsze otwieram tabele (oczywiści sporadycznie zdarzają się gorsze dni, ale wtedy staram się nie grać), ale wierzcie mi... nie da się wygrać samemu gry jeżeli w enemy jest z 3 typów którzy grają lepiej niż przeciętnie...

Opublikowano

Po doświadczeniu Ci wyjaśnie w jaki sposób wyjść z silver'a

Najważniejsze to żebyście grali w pełną piątkę, bez tego ciężko wyjść nawet z silvera.

Opracowujcie ciekawe taktyki, których przeciwnik się nie spodziewa (tutaj przyda wam się znajomość rzucania smoke).. Pamiętajcie.. To że jest ktoś silverem, to nie znaczy że gra jak gówno...

Jak już gracie w tą piątkę (najlepiej lepsze rangi od Ciebie), zdobywaj jak najwięcej MVP oraz żeby twój KDR (ilość zabójstw na rundę) wynosiła więcej minimum 1. Jeżeli gracie z głową i zespołowo to dojdzie.

Na haxy też jest prosty sposób.. Jeżeli to jest triggerbot - raszujcie w jednej kupie - zanim trigger odda strzał zabije max. 1 i zacznie mu skakać celownik.

Jeżeli to WH - kampcie ile się da - chyba że was skanuje - wtedy macie przejebane :VVVVV

Jak masz pytania to wal.. System rang w małym palcu mam :VV

Opublikowano

No i teraz ponownie przegrana gierka, bo smerf... Końcowe staty typa: 39:7... Ten cały cs to j****a loteria, przynajmniej w silverze...

Opublikowano

Witam, może mi ktoś wytłumaczyć jak działa tutaj system rang? Bo dla mnie to jest po prostu chore... Po 10 wygranych meczach wrzuciło mnie do s2. Aktualnie mam wygranych 140 rankedów i co? Jestem w j****y* S3. Wygrywam nie raz po 3/4 mecze z rzędu i h*j... Udało mi się raz wbić do s4, ale wystarczyła tylko JEDNA porażka aby spać z powrotem do s3. GGWP. To teraz logicznie rzecz biorą aby wbić Globala to rzeba wygrać k***a 200 meczy pod rzad czy co !? Nie dość że w tym silverze jest tylko smerfów i noobów (o haxach nawet nie wspomnę) to jeszcze ten system rang... Czasami się zastanawiam czy nie lepiej byłoby kupić nowe konto, dać komuś aby wygrał te 10 meczy i tyle... Tak więc może mi ktoś powiedzieć o co z tym chodzi?? Praktycznie zawsze otwieram tabele (oczywiści sporadycznie zdarzają się gorsze dni, ale wtedy staram się nie grać), ale wierzcie mi... nie da się wygrać samemu gry jeżeli w enemy jest z 3 typów którzy grają lepiej niż przeciętnie...

Nie? o.O554571424528483753872.png

Jeżeli zawsze otwierasz tabele to i tak powinieneś dostać awans, nawet jeżeli masz 3 wygrane i potem 2 przegrane. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

trzeba miec szczescie ja mialem 3 wygrane pod rzad 1 remis i po remisie dostalem awans na mge 348 meczy mam turniejowych i z tego raz otwieralem ;p a reszta przed ostatni albo zamykalem 

Opublikowano

Mam pytanie mam s1 83 wygrane gry i 13 wygranych pod z rząd. Mając wygranych 49.07 ile musialbym mieć % czy cos żeby dostać awans. Dodam ze ostatnie 20 gier otwieralem, ewentualnie w kilku byłem 2 Jak myślicie dużo jeszcze brakuje do awansu?

Opublikowano

Nie? o.O554571424528483753872.png

Jeżeli zawsze otwierasz tabele to i tak powinieneś dostać awans, nawet jeżeli masz 3 wygrane i potem 2 przegrane.

To czemu ja po 13 pod rząd w tym 10 otwieralem nie mam awansu?

Opublikowano

To czemu ja po 13 pod rząd w tym 10 otwieralem nie mam awansu?

Bo wcześniej przegrywałeś bardzo dużo meczy.

Opublikowano

Po prostu słabo grasz, pewnie zamykasz, nie kupujesz granatów, grasz z samym kałachem/m4 i myślisz ze awansujesz, moja rada to poćwicz :v

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Po prostu słabo grasz, pewnie zamykasz, nie kupujesz granatów, grasz z samym kałachem/m4 i myślisz ze awansujesz, moja rada to poćwicz :v

Weź człowieku nie odzywaj się jak nie czytales całego tematu. Przyszłes tutaj tylko po to aby post nabić. W s1 ani razu nie zamykalem. Ostatnie 12 gier otwieralem z przewaga 20 pkt. Grając z gold 1-2 jestem 2-3 w tabeli a awansu do s2 dalej nie mam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...