Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejne bany

VRUbel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie Kosmiczni Piloci,

Dziś kolejna akcja przeciwko botom. Tym razem zablokowanych zostało 1159 kont.

Kto dostał bana ? :D

Pomogłem daj Like <3

Opublikowano

Co wy ludzie tak na te boty się wzieliście: l są już wykrywalne więc szkoda prądu marnować.

LukaSuper.png

Opublikowano

Jak używasz pixel bota mądrze, czyt. sprawdzasz go co jakiś czas, puszczasz na jakiś czas (max 2-3h bez przerwy - tyle normalna osoba wysiedzi przed kompem klikając na skrzynki) ustawisz przerwy, dobrze ustawisz i latasz na niewidzie żeby nie było widać ruchów to b.ciężko wykryć. W razie czego mam w 100% przekonujące wytłumaczenie.

Opublikowano

Boce od 5 miesięcy po 20h dziennie i bana nie ma :)

Też tak się kiedyś cieszyłem aż mnie zbanowali jak się dochrapałem szefa kapitana ... teraz już nie bocę.

Opublikowano

Ciekawe jak za fsbota, jak to pixel. Chyba, że "admin cię łaskotał po plecach przez jakiś czas, pisał do ciebie i zero reakcji". Innej opcji nie ma. pixel bot dziala i mysli jak czlowiek ( no może poza tymi dziwnymi odlotami i wyborem skrzynek i klikaniem w losowe miejsca na mapie- jak ja latam to lece w 1 kierunku :P)

Opublikowano

ani za FSbota ani za Golema nie było.

@potwierdzoneinfo

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Za merkave ...

Merkava jest wykrywalna a i tak używa jej pełno ludzi ...

FsBot i Golem jest bezpieczny jeśli tylko bocimy, chodzi tu o golem który ma też inne funkcje

Opublikowano

Jak używasz pixel bota mądrze, czyt. sprawdzasz go co jakiś czas, puszczasz na jakiś czas (max 2-3h bez przerwy - tyle normalna osoba wysiedzi przed kompem klikając na skrzynki) ustawisz przerwy, dobrze ustawisz i latasz na niewidzie żeby nie było widać ruchów to b.ciężko wykryć. W razie czego mam w 100% przekonujące wytłumB

BP nie banuje na podstawie jakiś tam kliknięć.... posiada coś w rodzaju hack shielda... gdy wychodzi nowy pixel bot po jakimś czasie BG robi skrypt, który sprawia, że taki pixelbot jest wykrywalny a to, że gdy odlapisz jest wykrywalny i nie dostaniesz bana jest czystym szczęściem... Prosta logika

LukaSuper.png

Opublikowano

Ja na pewnym koncie sprawdziłem - Dużo razy FSbota i kilka razy Golema.Bana nie mam...Oczywiście nie korzystałem z funkcji Golema tzn.Tych oprócz zbierania skrzynek.

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...