Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bf4 lagi.

INFINITYxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem z bf4 kiedy łącze się z serverem zajmuje to ok 5-10 minut jak już wejde mam niemiłosierne lagi

po czasie znikają ale potem wracają w trakcie gry a najlepsze że ustawienia graficzne nie wpływają mi na fps

czy to low czy ultra zawsze tak mam da się jakoś przyspieszyć działanie gry ??

sprzęt

Cpu core 2 duo 6600 @2.40 Ghz

Ram 8 gb

Gpu AMD RADEON HD 7770 OC EDYTION

PSlqjGC.png

Opublikowano

Zmniejsz ustawienia graficzne. Widać, że przez coś masz mało klatek na sekundę. Sprawdź również czy dysk twardy pracuje ciągle w czasie gry. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Z tego co to widzę to gpu masz słabiutkie.Oczywiście to może się zdarzyć, że laguje na wszystkich ustawieniach bo na niskich możesz mieć około 50 FPS a na ultra około 5 FPS.

Opublikowano

Jak masz taki sprzęt to co się dziwisz. Żeby poprawić wydajność to możesz użyć programu ccleaner, antywirusa i zrobić defragmentacje dysków. Po wyłączaj wszystkie programy działające w tle i najlepiej gdyby nie startowały w raz z uruchomieniem systemu. Wszystkie czynności masz napisane tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/409743-tut-masz-lagi-w-bf-przyspiesz-komputer/

Opublikowano

Karta Graficzna jak na BF4 jest słaba, karta nie daje rady z taką grą bf4 jest dość wymagającą grą.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...