Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak efektywnie zarabiać kredyty?

INFINITYxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za bardzo nie stać mnie na wota też mam problemy t43 nie dam rady wbić następnego czołgu bo nic nim nie moge zrobić a już się boje bo na stug3 mam już next td prawie 2 k pd a tu kasy nie ma pz4 ma wybadanego vk średni jakiś a kasy też brak jakim czołgiem da się zarobić z zwykłych

PSlqjGC.png

Opublikowano

To bardziej zależy od gustów autora, niech gra jakąś V którą mu się najlepiej zarabia(zagra wszystkimi kilka razy i popatrzy na wyniki). Ew. tym T-34-85 może spróbować, ale jeśli zarobki będą gorsze to niech wraca na V.

PS: Jakim cudem stać cię na uzbrojenie dużej ilości czołgów w wentę i dosyłacz, skoro nie stać cię na bitwy na VII tierze?

Opublikowano

jeszcze kv1 znalazłem ale nie stać mnie na moduły zabrakło i stoi tak w 40% odkupiony kv1 zarabia ? bo ja nim padałem niby panceż ma a wszystko mnie przebijało

Tak, jest jednym z najlepiej zarabiających czołgów ciężkich 5 Tieru, podobnie jak T1 Heavy.

Jak to dostrzegł kolega powyżej, lepiej nie inwestować w dodatkowe wyposażenia typu: Wenta, dosyłacz. Kosztują dużo, nie możesz ich sprzedać ( tylko zniszczyć ), a zdemontowanie kosztuje 10 Golda. Jedynie jest to opłacalne na czołgach które masz na stałe, takie ulubione,w innym wypadku...jest to Nieopłacalne ! Oczywiście jest to moje zdanie i każdy ma prawo mnie zjechać ;D Hym taka moja podpowiedź, a mianowicie sam kiedyś borykalem się z expieniem wszystkiego co mam, przez to zamiast X tier mieć po 3 tys. bitew, pozyskałem go ( IS-7) po 7 tyś.;) Więc radziłbym skupić się na jednej linni ;) Jeżeli Ci nie idzie, nie zamęczaj się nią ;) Pozdrowienia xD Myślę ze coś pomogłem ^^

Opublikowano

zobaczę może tego kv1 a jakie działo polecasz ?  i jak nim zachować się w bitwie bo z tego co widze wyala go na VI a wtedy ja bym powiedział nic nie zrobię i amen :D szkoda że kv1s zniszczyli miałem potem te nowe kv ale te działo masakra i sprzedałem

PSlqjGC.png

Opublikowano

Działo tylko 85mm(haubica jest w wielu sytuacjach nieefektywna, poza tym zamienia KV-1 w "czołg wsparcia" którym nie powinien być jeden z najlepiej opancerzonych i najwolniejszych czołgów na tierze), podczas bitew na VI/VII tierach graj ostrożniej, nie prowadź ataku, rób więcej sidescrap'u, myśl o posiadaniu w pobliżu osłon itp..

Opublikowano

jeszcze kv1 znalazłem ale nie stać mnie na moduły zabrakło i stoi tak w 40% odkupiony kv1 zarabia ? bo ja nim padałem niby panceż ma a wszystko mnie przebijało

jezeli kv1 padasz na V tierach to proponuje poogladac filmiki na yt na temat katowania 

fajna rzecza gdy gra sie w pierwszej lini jest kalkulator efektywnego pancerza 

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

uzyj bota :P z tego co widze jakis genialny nie jestes a np. cyber tank wyciaga 500-600 wn8... premka v tieru (25zl) potrafi wyciagac 150k na 10 bitew. KV1 cos okolo 80-110k :)

zobaczę może tego kv1 a jakie działo polecasz ?  i jak nim zachować się w bitwie bo z tego co widze wyala go na VI a wtedy ja bym powiedział nic nie zrobię i amen :D szkoda że kv1s zniszczyli miałem potem te nowe kv ale te działo masakra i sprzedałem

dobrze ze nerfa dostal... nawet nie wiesz jak wkurwial taki pluton 3x kv1s ktory kazde wyjezdzajace czolgi rozwalal co 12 sekund 1 i pół czołgu -.-

Opublikowano

Definitywnie idź drogą do IS'a 7. Wiadomo, ruskie to op. Te czołgi mają bardzo przyjemny pancerz i świetne działa. No może troszkę mało celne, ale ich moc jest na prawdę w porządku. Ja teraz grinduję tą linię, i bawię się świetnie.

Opublikowano

Jeśli nie chcesz wydawać kasy na czołgi premium co byłoby chyba najlepszym rozwiązaniem to pozostają ci V tiery

KV1

ELC 

STUG

Łatwo na nich zarobisz, jeśli odpowiednio grasz ;) 

Opublikowano

Z własnego doświadczenia mogę polecić artę SU-8 nawet na przegranym można wyciągnąć po 5-6k a na średniej wygranej 10-15 do tego może trafić za 1k dmg a to sporo i kilka razy mi się tak trafiło. Na 6 t ściągnąć kv-85 na 1 strzał ? Coś fantastycznego. Kolejnym i chyba ostatnim czołgiem jest Matilda  tieru 4. Pancerz ma fajny początkowi gracze nie wiedzą gdzie strzelać i do tego masz lufkę bijącą po 50 i co 1,7s. Ktoś na ciebie wyjedzie i pakujesz mu kilka strzałów dmg nie jest ogromy ale za to masz więcej szans na trafienie i przewagę psychologiczną bo wróg będzie bał się wyjechać + dobra penetracja jeśli się nie myle to chyba 100 lub 120 a na 4t jest super. A co do zarobków też na luzie można wyciągać po 10k.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...