Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam Elfbot (Hunting room skrypt)

sebdogg1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poszukuje kilku skryptow do elfbota :)

Mianowicie potrzebuje do hunting rooms- Probuje zrobic refillera na hunting roomie lecz nie wychodzi mi to zbyt dobrze.. Potrzebuje skryptu ktory bedzie naciskal dzwignie do momentu kiedy w koncu wejdzie w hunting room jesli to zrobi chce zeby poszedl na label o nazwie exp :) Z gory dziekuje, i nie napisalem w temacie o prosbe o skrypty itp poniewaz tam nikt nie odpisuje :) 

Potrzebuje rowniez ze jak mnie wywali z hunting rooma to chce zeby poszedl na innego label !:)

Opublikowano

albo ktoś by Ci to musiał zrobić albo sam musisz się pouczyć i poczytać. nie wiem dokładnie o co ci chodzi ale będziesz potrzebował :

usegrounditem albo usegroundxyz

isnotlocation goto label

islocation goto label

wait

Opublikowano

@sebdogg1

Zrobię ci to ale potrzebuje pewnych informacji.

1. Współrzędne X Y Z dzwigni.

2. Współrzędne X Y Z Jak stoisz koło dzwigni.

3. Współrzędne X Y Z Jak już jestes w tym hunting roomie.

Opublikowano

1. Współrzędne X-4016 Y-4049 Z-7 dzwigni.

2. Współrzędne X-4016 Y-4050 Z-7 Jak stoisz koło dzwigni.

3. Współrzędne X-4014 Y-4041 Z-7 Jak jestem juz w tym hunting room

@Dakos Prosze bardzo ;)

Opublikowano

Jeszcze chciałbym skrypta do elfbota na zakładanie energy ringów kiedy hp spadnie powiedzmy ponizej 60% lecz nie zdejmuje go gdy bedzie mial 100% tylko ubija wszystkie potworki i gdy zostana 2 potworki dopiero zdejmuje bylbym bardzo bardzo wdzieczny prosze o szybko odpowiedz a w szczegolnosci wazny jest ten ostatni skrypt

Opublikowano

Resfresh!!!

Jeszcze chciałbym skrypta do elfbota na zakładanie energy ringów kiedy hp spadnie powiedzmy ponizej 60% lecz nie zdejmuje go gdy bedzie mial 100% tylko ubija wszystkie potworki i gdy zostana 2 potworki dopiero zdejmuje bylbym bardzo bardzo wdzieczny prosze o szybko odpowiedz a w szczegolnosci wazny jest ten ostatni skrypt

Opublikowano

Ringi:

auto 100 listas 'Equip Ring' | if [$hppc <= 60 && $ringslot.id != 3051] { equipring 3051 | wait 100 }
auto 100 listas 'Unequip Ring' | if [$monstersaround.8 <= 2 && $ringslot.id == 3051] { unequip 'ring' 'empty' }

Hunting Room:

Dodaj WPT [stand] koło dzwigni nadaj mu label "Dzwignia"

Dodaj WPT [Action] koło dzwigni

wpisz w naszym action

wait 300
usegroundxyz 4016 4049 7

Dodaj WPT [Action] w "hunting roomie"

wpisz w nim

wait 300
islocation gotolabel Exp
wait 300
isnotlocation gotolabel Dzwignia
wait 300

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...