Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zmniejszenie uprawnień

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam włąsny VPS na którym postawiłem ts ale nie stety h@ sieci dał wymóg że on ma właściciela ts3 a ja pod nim... I teraz chciałbym zabrać mu właściciela dać sobie i zabrać w pełni wszędzie dostęp. Co zrobić? 

Opublikowano

... Co Ty chcesz zrobić? Chcesz odebrać uprawnienia 2 userowi czy tylko zrobić abyś był wyżej a on zachował swoje uprawnienia?

Opublikowano

Nie mogę się z moim VPS'em połączyć. 

Sprawdź, czy serwer działa i podaj log który wyświetla Ci się na czacie podczas próby łączenia się z twoim serwerem.

­

Opublikowano

Mam dostęp do vps. W sumie tylko ja już. 

to uruchom ponownie server tak jak to jest opisane w poradniku i bedziesz mial wtedy zmienione haslo do server admina ale nie wiadomo czy Twoj technik lub byly wspolwlasciciel nie zostawil sobie permisji nadanych na klienta lub nie wygenerowal sobie loginu do yatqa wiec musisz uwazac i wszystko posprawdzac jak masz wiecej pytan to na gg smialo pisz latwiej sie tam dogadac 8493693

QLFKxFS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...