Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie gry do rywalizacji (Walka, sport, itp)

Beryfes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko, kolekcjonuję po woli gry. Chodzi mi teraz takie do pogrania z kumplami.

Muszę zakupić jakąś Fifę, nie wiem czy warto wydać 90 zł na 15 czy raczej te 30 na 14 tkę. Jakie Wasze zdanie?

Plus, co do bijatyki, to lepszy będzie DRAGON BALL Z ULTIMATE TENKAICHI czy może WWE 2K15 czy mortal kombat czy może jeszcze coś innego typu .

Plus można jakieś polecicie jeszcze gry innego typu .

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Z bijatyk Mortal Kombat jest całkiem spoko.

Co do fify, ja wziąłbym 2k14.. A z tego co zostanie zakupił NBA 2k14.

Nie napisałeś czy chodzi Ci o gry online czy offline, ale jeśli interesuje Cię rywalizacja ze znajomymi offline to możesz przemyśleć zakup PS MOVE+Sports Champions 2.

Opublikowano

Posiadam FIFA 14 i 15, i żadna nie jest fantastyczna. Musisz sobię zobaczyć gameplay'ie. Wtedy będziesz wiedział.

Z tych co podałeś, brał bym Mortal Kombat.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Z bijatyk polecam UFC Undisputed 3, Fight Night Champion, serię Tekken, serię Soulcalibur oraz Mortal Kombat.

Z pozostałych, to może seria Army of Two, Resident Evil 5, NBA 2k15, Dead Nation, Dynasty Warriors 8, serie Kane & Lynch, Warriors Orochi 3 oraz serię Lego.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Wybrał bym Mortal Combat .

Ale nowsza fifa 15  ale fifa 14 tansza :) .

Obejrzyj sobie filmiki z fifa 14 i fifa 15  i zobacz ktora lepsza.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...