Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Pet - Szybki Szifu! :D

Asfen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#

#

#

#

#

#

Siemanoooooooooo! :D

Chcę udostępnić wam peta którego nazwałem "Szybki Szifu" czemu tak?

Ponieważ jest to mały samuraj który szybko biega.

#

#

#

Pet działa na AMD i jest pod Granny 2.4

Pet posiada 2 animacje musicie zobaczyć już w grze.

#

#

#

SS:

W grze wyglądaj lepiej. :D

nspxg3.jpg

Download:

http://www20.zippyshare.com/v/DCoyei5O/file.html

Skanik:

9tfaax.jpg

Dzięki za uwagę! ;)

Opublikowano

Spoko pecik !

Asfen komu podjebałeś?

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

­Daj normalną jakość screena... no chyba, że on tak wygląda w grze to nawet nie mam zamiaru tego pobierać.

Pet wygląda fajnie w grze, na Nestiumie był dodany, fajnie biega za postacią :D

Na SS wygląda inaczej niż w grze. Ogólnie zwierzak fajny, lecz no już z starszej epoki.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

­Daj normalną jakość screena... no chyba, że on tak wygląda w grze to nawet nie mam zamiaru tego pobierać.

Zaraz poprawię. :D

nspxg3.jpg

Lepszy SS. ;):D

W grze wygląda lepiej! :D

Opublikowano

pewnie stąd

http://www.mpcforum.pl/topic/1180849-nowy-pet-od-exorianpl/#entry10107502

Nie chce nic mówić, ale sporo osób dodaje tutaj nie swoje modele, już przymykam oko na to, że nawet nie zatroszczyli się o to, aby samemu je wyciągnąć (np. z innej gry).

Jedynie co to kopiuj i wklej, ale i to najmniejszy problem.

Najgorsze jest to, że sporo z was zmienia nazwę plików podpisując się pod tym własną osobą. Do tego nie podając źródła, skąd się ten model ma, ani nawet łaskawie bez napisania, że ten model nie jest naszą własnością. 

Ale to tylko moja opinia, więc możecie się z nią nie zgadzać. (jednak jak już udostępniamy publicznie cudzą własność, to należy się poszanowanie czyjeś pracy, chociaż w tym najmniejszym stopniu).

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Właśnie dlatego nigdy nie wrzucam na to gówniane forum nic fajnego. Przyjdzie taki pionek zajebie peta od treena i będzie się nim szczycić jakby sam wyexportował.

MTnm3AS.png

Opublikowano

Właśnie dlatego nigdy nie wrzucam na to gówniane forum nic fajnego. Przyjdzie taki pionek zajebie peta od treena i będzie się nim szczycić jakby sam wyexportował.

zapomniałeś dodać że jeszcze bezczelnie zmieni nazwe peta i to z błędem + nie edytuje plikow msm

1912513.jpeg

Opublikowano

Asfen jak zwykle niezła wstawka! Czemu Szifu? Patrząc na animacje można powiedzieć, że jest albo pustelnikiem, albo mentalistą, bo ma je tylko dwie, jedną jak stoi i drugą jak biegnie.

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...