Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samoczynne pękanie xperii z2 z3 i z3c

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie,mam zamiar kupić nowy tele. i to prawda co piszą na fotach,że flagowce sony samoczynnie pękają,a dokładnie ich tylni szklany panel?

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Wątpię, żeby tak było. Natomiast, jeżeli Cie to martwi to po prostu kup coś podobnego i mniej delikatnego. Ja miałem przez dłuższy czas na oku Z2 ale ostatecznie wybrałem Nexusa. 

lownfast

Opublikowano

Dlaczego miałyby samoistnie pękać? Jak będziesz szanować i dbać to nic się nie będzie działo.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Osobiście posiadam sony Xperia z2 i przez bardzo intensywne używanie nie mam ani jednej ryski na przednim jak i na tylnym panelu. Więc są to poprostu ploty osób, które nie dbają o swoje urządzenia... Ps: Sony u mnie siedzi w etui, i jak dla mnie to jest +, że jest trochę grubszy, bo lepiej jak dla mnie wpasowuje się w dłoń.

Opublikowano

Osobiście posiadam sony Xperia z2 i przez bardzo intensywne używanie nie mam ani jednej ryski na przednim jak i na tylnym panelu. Więc są to poprostu ploty osób, które nie dbają o swoje urządzenia... Ps: Sony u mnie siedzi w etui, i jak dla mnie to jest +, że jest trochę grubszy, bo lepiej jak dla mnie wpasowuje się w dłoń.

Widzę, że niektórzy nadal nie ogarniają co to "mniejszy smartfon" jak już to Z2c

/edit powaliły mi się tematy, sorry. To miało być w tym temacie : http://www.mpcforum.pl/topic/1373809-telefon-do-1600-1800z%C5%82/i w sumie jak najbardziej trafnie. 

lownfast

Opublikowano

Widzę, że nadal niektórzy nie potrafią czytać. W tytule jest napisane,, Smoczynne pękanie xperi Z2,z3 i z3c" Ja wypowiedzialem się o z2 więc nwm o co Ci chodzi.

@Edit no to nie było rozmowy. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...