Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 1600-1800zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar kupić telefon w przedziale cenowym jak w tytule tematu.Na początku myślałem nad xperia z3 compact,ale się rozczarowałem jak na moich oczach samoistnie pękła mojemu kuzynowi.Teraz myślę nad lg g3,htc one m8,samsung galaxy alpha,który z tych wybrać? Ewentualnie podajcie swoje propozycje.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Samsung Galaxy Alpha jest fajny, ale nie jest warty swojej ceny. G3 może nie działać do końca płynie przez rozdzielczość ;)

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

a może napisz co chcesz? w tej kwocie praktycznie każdy smartfon jest dobry a rzucać propozycjami to sobie możemy. Określ się jakoś. 

Ma być szybki,dobry parametrami i "małych rozmiarów".Oczywiście android :)

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Ja tam bym brał S5, ale jak tam chcesz. Alpha też jeż w porządku. :D

i know i'm acting a bit crazy

strung out, a little bit hazy

Opublikowano

Ja tam bym brał S5, ale jak tam chcesz. Alpha też jeż w porządku. :D

Ale nie ogarniam ... S5 bo? Chciał mniejszy ekran dlatego Alpha jest lepsza, do tego Alpha ma lepsze podzespoły jak S5 więc co przemawia za twoim S5? 

lownfast

Opublikowano

Polecam Sony Xperia z2. Sam posiadam i mogę z czystym sumieniem polecić ten sprzęt cena około 1700zl. Ps: to z tym pekaniem to jak dla mnie jest niemożliwe.

Opublikowano

http://www.mgsm.pl/pl/katalog/meizu/mx4/- do najmniejszych nie należy, ale mocne parametry ma i niską cenę też ma. Do tego bateria... A sama firma jest w czołówce, jeśli chodzi o wyniki w sprzedaży, więc nie martw się, że jest chińska.

Polecam Sony Xperia z2. Sam posiadam i mogę z czystym sumieniem polecić ten sprzęt cena około 1700zl. Ps: to z tym pekaniem to jak dla mnie jest niemożliwe.

Nie jest możliwe, jak ze smartfona korzysta się w normalny sposób (nie trzyma się w zamrażalce koło kurczaka, albo nie rzuca z 20 piętra w samochód sąsiada). Z tym pękaniem Xperii jest jak z wyginaniem IPhone'a i wybuchającymi bateriami bodajże Samsunga - bujdy wymyślane przez przeciwników marki.

Opublikowano

http://www.mgsm.pl/pl/katalog/meizu/mx4/- do najmniejszych nie należy, ale mocne parametry ma i niską cenę też ma. Do tego bateria... A sama firma jest w czołówce, jeśli chodzi o wyniki w sprzedaży, więc nie martw się, że jest chińska.

Nie jest możliwe, jak ze smartfona korzysta się w normalny sposób (nie trzyma się w zamrażalce koło kurczaka, albo nie rzuca z 20 piętra w samochód sąsiada). Z tym pękaniem Xperii jest jak z wyginaniem IPhone'a i wybuchającymi bateriami bodajże Samsunga - bujdy wymyślane przez przeciwników marki.

MediaTek, pana już pożegnamy

lownfast

Opublikowano

MediaTek, pana już pożegnamy

W czym jest gorszy? Bo nie rozumiem...

Opublikowano

Procesory MediaTeka są po po prostu słabe i nie wydajne. Najlepszy OctaCore MTK odpowiada Snapdragonowi Quad-Core. I dalej, Quadcore MTK odpowiada Dualcore Snapdragona.. 

Nie są wydajne? Ten z Meizu jest, obecnie, jednym z wydajniejszych. Ustępuje tylko K1 i A8X, przy czym jest sporo tańszy... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...