Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradzcie Co Do Huntera

okmijnuhb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym se pograć hunterem ;p

Mam niemiłe wspomnienia po graniu w 2moons bo grałem hunterkiem i strasznie wolno sie expiło :(

Tak ,że chciałbym abyście poradzili czym expić do tego 80-90 lvla gdzie nadejdzie reset skilli ;)

I chciałbym zapytać jak zresetować status ;] bo skille to wiem :)

Opublikowano

To tak

Do 80-92czy tam 9x lvla(w momencie dostania ostatniego skilla) grasz daggerem...

Taka postać jest naprawde koksiarska...

Spokojnie możesz grać nawet solo (chociaż jest to baaaardzo nudne) a w party zawsze będziesz kogoś miał ze względu na swoje dmg...

Zaliczaj wszystkie dfy ktore dasz rade, dungi itp

Potem robisz reset skilli i statow

Tutaj masz wybór

xbow+bow (pierwsza główna na ++5, druga +0 chyba że masz dużo dili) Staty pod xbow typowe do expienia jednak spokojnie daje rade na pvp

bow+xbow - (pierwsza główna na ++5, druga +0 chyba że masz dużo dili) Staty pod bow gorsze xbow typowo exp

xbow+dagger - zupełna alternatywa pod pvp (większość ludzi go nie poleca jednak jeżeli się go naprawde ogarnie i ma się xbow ++7 dagger ++5 to można koksić nawet magiczki [ ja będę robił właśnie taki build ] Exp jest tutaj dosyć ciężki jednak dagger przydaje się gdy ma się bardzo mało hp a potworki trzeba odrzucić, lub samemu odskoczyć.... Jeżeli grasz 1 raz hunterką naprawde nie polecam tego ostatniego sposobu

16435562.jpg
  • Dodaj nową pozycję...