Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z tym zrobić ? napis podczas uruchamiania gry

DarekJach123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi Ci o usunięcie tego napisu? Napis wskazuję informację sterowników. Aby usunąć ten napis spróbuj zaktualizować sterowniki do karty graficznej, bo możliwe, że masz przestarzałe i stąd ta informacja. 

Opublikowano

Czesc , wczesniej juz o tym pisalismy chodzi o malo liczbe fps , małe odswierzanie sie swiata i grafika brzydka ! jak to usunac zeby bylo duzo fps , w lolu mam po 60 a tu po 20 

Opublikowano

Nie masz aktualnych sterowników karty graficznej i mc podpowiada Ci, żeby to je zatualizować bo opengl 2.1 coś takm nie śmiga.

I nie pisz tematu z wielkich liter.

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Jezeli dasz mi rade jak mam to aktualizowac to bym byl wdzieczny bo juz proboje wszystkiego i  nic

Jezli macie opcje to podacie mi skype , badz ts mi to wytlumaczycie ? Bo chcialbym miec to za soba 

Czekam na ts3 mpc na kanale prosze o rejestacje , jak by ktoś mogl wpasc . Z gory dzieki 

Opublikowano

Czesc , wczesniej juz o tym pisalismy chodzi o malo liczbe fps , małe odswierzanie sie swiata i grafika brzydka ! jak to usunac zeby bylo duzo fps , w lolu mam po 60 a tu po 20 

Witam.

Tak jak wcześniej pisałem, zaktualizuj sterowniki do karty graficznej + najnowszą Javę. Spadki FPS mogą być jeszcze przez to, że masz na komputerze zainstalowanych i odpalonych dużo zbędnych programów, oczyść dysk i powyłączaj zbędne programy. 

Dodatkowo zmniejsz ustawienia graficzne. 

Nie wiesz jak aktualizować sterowniki? To bardzo proste, aktualizujesz je ręcznie. Dlaczego ręcznie? Ponieważ programy do aktualizacji sterowników często pomijają lub nie aktualizują dokładnie Wszystkich sterowników. 

Jeszcze jeżeli nie reinstalowałeś Minecrafta, zrób to. 

Poradnik przedstawiający aktualizacje sterowników do karty graficznej. 

Opublikowano

http://screenshooter.net/101975856/noiwhcs-- wlaczylem to dobry znak ? 

cos takiego jak skonczy http://screenshooter.net/101975856/lbetoxk

Masz podobna karte graficzna do tej na moim laptopie. Niestety wiecej jak 40fps nie wyciagniesz. Z tego co widac to nic nie zrobisz skoro sterowniki najnowsze. Jedynie co to kupic lepszy komputer/laptop.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Aktualizacja sterowników karty graficznej?

à [1.7][1.8]ShockCraft.pl ß

à [RolePLay] ß

à[Hardcore]ß

à[MiniGames]ß

àZapraszamyß

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...