Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić za 300ND na DE?

mocnny123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie mam 300 nd i nie wiem co za to kupić myślę nad nartami czy jak na to mówicie za 250ND czy coś innego kupić oraz po ile schodzą te "narty"??

Opublikowano

Dla mnie zdecydowanie nie opłaca się pakować ND na DE. Rzeczy z NB są tam bardzo tanie np. narty (8kk), nie wiem po ile chodzą ogólnie ND, ale lepiej je chyba sprzedać niż kupić coś z ND chyba, że chcesz coś kupić dla siebie to polecam Małpi kapelusz, bo chodzi on chyba za 10kk o ile się nie mylę. :)

ZBIERAM LAJKI, HEHE =)

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURE! WIĘCEJ INFO PW =0

Opublikowano

Powiem tak normalna cena nd za sztuke teraz wynosi 30k , ale jak są HH to po 28 dorwiesz . Nikt za tyle nie kupi małpiego kapelusza a poza tym zanim on wylosuje z tej zasranej skrzynki to wyleci mu jakiś syf . Ale jak panu zależy na kasie to snowboard i medal 30dni  wyjdzie około za 8,5kk razem ,ale pózniej snowboard bedzie wart dużo :D więc albo wymien za wk albo graj z tym pojazdem . 

P.S na De polecam jako 1 postac łuk bo to jest op do zarobku . 65-70jts , 80 na desie wezmą cie na rajdy z sp draco 80-100k , glac 150-180k więc tylko zarabiać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...