Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyrzucanie z serwerów co kilka minut.

ziolo1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich! Mam problem z MC ponieważ co jakiś czas (2-3min), mnie wyrzuca z każdego serva, kiedyś ten problem naprawiłem przez cmd, gdy teraz spróbowałem to niestety nie działa ;c Gdy wyrzuca mnie pisze takie coś: Connetions lost Internal exception: io.netty.handler.timeout.ReadTimeOutException. Z góry THX ;) Sry, ss'a nie wrzucę ponieważ waży on 3,75mg, a maks rozmiar to 2mb ;/. 

Opublikowano

Rozwiązań do tego problemu jest bardzo wiele. Pierw musisz upewnić się, czy masz wszystko dobrze z internetem, najlepiej zresetuj router i włącz ponownie, a kable odłącz i podłącz z powrotem. Drugim rozwiązaniem jest to, że musisz zainstalować i zaktualizować najnowszą Javę pod wersję swojego Windowsa. 

Ewentualnie podczas wchodzenia na serwery wyłącz zaporę systemową i jak chcesz, to też możesz antywirusa. 

Opublikowano

A masz premium? Bo jeśli tak to może być wina tego launchera, który nie korzysta z javy.

Pisanie postów bez sensu? To moja specjalność  B)

Opublikowano

@Wefaj Właśnie zaraz to zrobię :D A teraz to nawet MC się nie chce włączyć -_-. Aa.. Jeśli by ktoś mógł podeślijcie mi linka do jakiegoś zaufanego launchera :D 

Opublikowano

Usuń cały folder minecraft oraz jeśli masz Zyczu i zainstaluj od nowa.

Jeżeli nie zadziała zrestartuj router i wyłącz zaporę oraz anty wirusa 

Opublikowano

Mam neta przez modem (Kabelek podłączony do kompa), szybkość 54,0 mb/s 

@Edit A może to przez ddosy xD

Lord oks sprobouje offnac antywirusa :P

Ok, a wyłączyłeś zaporę systemową? To również jest bardzo ważne.

Co do ddosów, to jest to raczej niemożliwe.

@Wefaj Właśnie zaraz to zrobię :D A teraz to nawet MC się nie chce włączyć -_-. Aa.. Jeśli by ktoś mógł podeślijcie mi linka do jakiegoś zaufanego launchera :D 

Proszę bardzo, tutaj masz [spis] Launcherów do pobrania:

http://www.mpcforum.pl/topic/1068134-spis-minecraft-launchery-no-premium/

2 najlepsze polecane launchery, to Magic Launcher oraz KeiNett

Opublikowano

lololololololololololollololololololololololollololololololololololollololololololololololollololololololololololollololololololololololollololololololololololollololololololololololollololololololololololollololololololololololollololololololololololollololololololololololollololololololololololollololololololololololol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...