Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zaczac gre.

BigSevennnnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć ponieważ mam chęć zacząc grę i chciałbym się dowiedzieć gdzie moge ją pobrać i ile kosztuje ten klucz poprzez paysafecarda i czy można smsem go kupić, ogólnie chce dowiedzieć się jak oceniacie te gierke i czy idzie tam grać bez wydawania realnej kaski, z góry dzieki za odpowiedzi

Opublikowano

Pograsz bez wydawania, chyba, że będziesz chciał zdobyć wygląd na bronie, tylko to jest w tej grze płatne, razem z naklejkami więc wszyscy mają równe szanse. Tylko musisz mieć troszkę świeższy komputer by płynnie chodziła gra :)

Opublikowano

Najlepiej kupić na steam.

Bo nie ma problemów z znajomymi itd...

Co do gry 11ojro na steam a naprawdę się opłaca cs:go posiada

Piękną grafikę bez dobrego komputera/mecze turniejowe (mm)/rangi/mecze DM, uproszczone, jakieś tam walki zbrojeń itd./skiny do broni/ Ogromną popularność/Operacje

W takcie szukanie meczów, szuka w tym czasie około 350000 osób.

Na tą grę nie musisz wydawać pieniędzy chyba że chcesz pograć z skinami które nie mają jakiś bonusów tylko dają wygląd.

Co do grania na początku na silverach powinneś sobie radzić ale lepiej zacząć z rozmachem niż nic nie umieć.

A więc do nauki strzelania są potrzebne aim mapy na których ćwiczymy pamięć mięśniową oraz opanowywujemy strzelanie pestkami/seriami na dalekie/średnie dystansy.

Aim mapa najlepsza dla mnie http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=213240871

Myślę że trochę ci wytłumaczyłem.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

mhym jak grac juz wiem jutro sobie kupie paysafecarda, a jesli chodzi o te bronie to wszystkie dostepne sa za walute w grze? Po prostu za zł moge jedynie kupić wyglądy broni, które nic nie dają po za wyglądem tak ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...