Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Wymienię LoL Platyna III za konto WoT/Hearthstone

Oryginalnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy, opis rzeczy: Konta league of legends , 

Platyna IV z 75 postaciami i 6 stron run , 8 skinów, Piekielny Nasus, Pop-star Ahri, Czarodziejka Lux, Faraon Amumu ,  Katarina z najwyższego dowództwa, Bandytka Sivir, Śnieżna Nidalee,  Wzmocniony Singed, do tego nagrody za 3 i 4 sezon , platynowa ramka, wardy, + kupiony ward święta księżyca, konto nie banowane nigdy. Wszelkie screeny mogę pokazać osobom zainteresowanym na pw

Konto DarkOrbit:

Serwer PL1

Stara FE, 1 design Havoc, do tego 2 hale Goliath i Vega, do goliatha design Diminisher i Venom.

Metoda kontaktu: PW Forum

Oczekiwana/oferowana cena:

Najchętniej wymienię któreś z tych kont na jakieś ciekawe konto w Hearthstone , ale również mogę sprzedać, konto LoL - 50 zł PSC,  PSC, DarkOrbit- 20zł PSC
Zdjęcia/inne informacje: Wszelkie zdjęcia moge pokazać osobom zainteresowanym na PW

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ok, znowu aktualne, a co do cen to prosze pisać oferty możliwe że się dogadamy, interesuje mnie również zamiana za inne gry, prosze pisać wszelkie propozycje na PW 

Opublikowano

mogę zaoferować konto diablo 3 + hearthstone tam każdy bohater ma nabity 10 poziom w sumie i wiele więcej nie ma, do tego koło 1000 pyłu w zamian chciałbym CS : GO

Opublikowano

Bardzo chętnie wymienię na konto WoT lub tak jak jest w temacie Hearthstone, z wszelkimi propozycjami prosze na PW , mogę ew. dopłacić. A kogoś z moderatorów bardzo bym prosił o zmianę tematu na: "Wymienię LoL Platyna III za konto WoT/Hearthstone" z góry bardzo dziękuję @Zarax  @Sajjuk   @istny Diabel   @Why   @Dektored  .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...