Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malakhai - Zapowiedź Gry 3d [Film]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zamierzamy się wykłócać co do poziomu fabuły bo to wyjdzie w praniu i sami będziecie mieli możliwość oceny, aczkolwiek myślę że za wcześnie żeby także negować naszą fabułę bo z tego co o niej napisaliśmy znacie tylko jej główny nurt. Gdyby ktoś napisał że fabuła w Gothicu to zabicie smoków to też nie za ciekawie to brzmi. Zrobimy wszystko żeby wciągnęła gracza.

Opublikowano

Hmm... Ciekawa gra!

Podoba mi się główny bohater.

Ale mam pytanie, czy on tak się lekko zacina czy to coś u mnie?

Jak na trailer z 2 os. teamem to super się zapowiada!

aw

Opublikowano

Nie, to nie tylko u Ciebie się zacina. Otóż to co widzicie na zwiastunie to prezentacja podstawowych możliwości naszego silnika. Tym samym możecie zobaczyć funkcje takie jak animacje, wczytywanie testowych modeli, podstawy ekwipunku, światła (choć nie wiele ich na filmie bo akcja dzieje się w nocy) oraz cienie i kilka innych. Zdajemy sobie sprawę z tego że grafika jest ponizej przeciętnej, animacje są nisko klatkowe a tekstury słabej jakości ale dajemy słowo że efekt końcowy będzie znacznie lepszy. Cały czas praca wre. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...