Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytanie o serwer do startu gry i o peta

dzynek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , mam pytanie , odnośnie na jakim serwie zacząć grać , pytam  , gdyż zacząłem bawic się troche w DO na pl3 , ale nie ukrywajmy pusto tam jak w du... do tego 101234125123 botów . więc moje pytanie czy jest na pl2 lub pl1 jakiś polski klan który organizuje wspólne wypady na bitewne mapy itp ? gdyż na pl3 nie doszukałem się owego klanu , każdy myśli , że chce dołączyć aby pozyskać kase a tak wcale nie jest . moje drugie pytanie jest odnośnie peta , gdyż jak grałem w DO kilka lat temu , to nawet nie było białki i wrót a co mówić o jakiś petach , opłacalne jest posiadanie peta ? czy zadaje on duże dmg jak sie mu wykupi jakieś tam miejsca na te lasery ?

P.S , ofc szukam klanu , który zaprosiłby mnie do wspólnego grania i miłego spędzania czasu . z góry dzięki i pozdrawiam

Opublikowano

Zapraszam do nowego  klanu PL2   [℟Iℙ★] Nieśmiertelni Team OD 16 LVL. Po dłuższym pobyciu w klanie możliwe dofinansowanie . Pomagamy sobie w misjach itp Nie bijemy swojej firmy

Oczywiście klan się dopiero rozwija 

Opublikowano

Zapraszam do nowego  klanu PL2   [℟Iℙ★] Nieśmiertelni Team OD 16 LVL. Po dłuższym pobyciu w klanie możliwe dofinansowanie . Pomagamy sobie w misjach itp Nie bijemy swojej firmy

Oczywiście klan się dopiero rozwija 

chętnie bym dołączył ale jak pisałem chcę zacząć grać dopiero , to zanim wbije 16 lvl minie z 3 miesiace . a jak z populacją na pl2 ?

Opublikowano

Nawet nawet ;] 

jak lecisz na bitewne to spotkasz z 1 obcego ? bo na pl3 pustki nic nie ma . btw ile osób masz w tym klanie i robicie czasem jakieś wypady czy cos ?

Opublikowano

Na bitkach dużo osób zbiera boxy :) dużo osób ogólnie gra na pl2 na pewno więcej niż na pl1 i pl3 łącznie

a ile osób jest w Twoim klanie >?

Opublikowano

Na pl2 jest pewien klan zwie sie Wieczni Weterani spoko klan ekipa też wyloty robia na alieny, jak i statki :)

o to jest coś dla mnie , a jakie lvl przyjmują ? wpisałem w liste wyszukiwania klanów na pl2 i nie ma takiego klanu ;>

Opublikowano

Nie jestem pewny ale chyba od 16 lvla przyjmują :) ale to moment nabić klan również ma ts 3 ;]

jakieś namiary na ts3 ? bo na DO nie mogę znaleźć takiego klanu w wyszukiwarce . mmo vru czy eic ?

Opublikowano

ok znalazłem ten klan , ale teraz pytanie czy mnie przyjmą pomimo mniejszego lvla ?  czy użytkownik we die together , jest w tym klanie i poleca go sam ? jeśli tak czy poświadczy ?

Opublikowano

ponieważ wymieniłem konto :) a konto w klanie chyba jest do tej pory. A na pl3 poszedłem bo tam spoko jest :D

We die together jest w klanie Night Hunter [NH]

Ale na szczęscie to nie ja xD

Opublikowano

ponieważ wymieniłem konto :) a konto w klanie chyba jest do tej pory. A na pl3 poszedłem bo tam spoko jest :D

Ale na szczęscie to nie ja xD

podobno na pl3 lagi bo dali gorsze maszyny to prawda ?

pl2 jest fajne grałem tam w eic mili ludzie miła atmosfera

na pl1 jest więcej graczy ciągłe wojny zawsze ci ktoś wojne walnie :)

PSlqjGC.png

Opublikowano

jak ja nie lubię takich sprzecznych opinii ;d jedni mówią , że na pl2 jest najwięcej graczy drudzy , że na pl1 jest najwiecej ;d zakładałem konto na pl1 i pl2 to wg mnie na pl2 więcej ludzi stoi w bazie czy przy teleportach

Opublikowano

podobno na pl3 lagi bo dali gorsze maszyny to prawda ?

pl2 jest fajne grałem tam w eic mili ludzie miła atmosfera

na pl1 jest więcej graczy ciągłe wojny zawsze ci ktoś wojne walnie :)

Czy ja wiem czy lagi :D a to z gorszą maszyną słyszałem. Lagi zdarzają się ale sporadycznie jak jest baaardzo dużo ludzi ogólnie jest spoko ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...