Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] LoLUpdater - Najnowsze pliki DLL, Przyspiesz swoją grę

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

RLY? xD

Znajdź mi to we właściwościach,czytanie ze zrozumieniem nie jest trudne lol

Jeśli tego nie masz we właściwościach (pierwsza zakładka na dole btw), to nie musisz tego klikać bo jest u Ciebie domyślnie odblokowane.

@topic:

Co prawda dodało mi 3 FPSy, ale i tak zawsze mam ~150-200, zależy od sytuacji. Spróbuję potem na starym komputerze.

Opublikowano

Jeśli tego nie masz we właściwościach (pierwsza zakładka na dole btw), to nie musisz tego klikać bo jest u Ciebie domyślnie odblokowane.

@topic:

Co prawda dodało mi 3 FPSy, ale i tak zawsze mam ~150-200, zależy od sytuacji. Spróbuję potem na starym komputerze.

Ja teraz korzystam z tego na komputerze sprzed kilku lat,i sprawiło,że FPSY są bardziej stałe (bez skoków)

Opublikowano

Działa to na wszystkie patche czy trzeba stąd pobierać update-y do moda?

Nowa wersja lola, nowa wersja moda.

@Edit

Dodało mi 10 fps, czyli mam 70 :D Przy team fightach miałem 20-30 teraz stałe 40 :D Czasami w sklepie jak kupywałem potki po 5 to miałem taką ścinkę, że brak odpowiedzi był, a ten modzik wszystko naprawił :D

x

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

siema mam taki problem paczuje mi się to i wyskakuje w połowie taki błąd

64054db24bfd6493m.png

zainstalowałem ten program co tam pisało ze jest potrzebny i direxa też mam ok pomoże ktoś z góry dzięki

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

siema mam taki problem paczuje mi się to i wyskakuje w połowie taki błąd

64054db24bfd6493m.png

zainstalowałem ten program co tam pisało ze jest potrzebny i direxa też mam ok pomoże ktoś z góry dzięki

Spróbuj kilka razy. Jeżeli będzie wywalało "...przestał działać" to musisz zainstalować go manualnie :(

Opublikowano

"Nie znaleziono punktu wejścia procedury SHGetKnownFolderPath w bibliotece SHELL32.dll." Pomoze ktos? Mam zainstalowane wszystkie potrzebne programy z tej strony, mam windows xp.

Opublikowano

Próbowałem na przeróżnych systemach na różnych komputerach z każdym potrzebnym programem.
Nie dało się zainstalować ... Nie rozumiem dlaczego tak się dzieję, ale bardzo bym potrzebował odpowiedzi.
W wersję manualną nie mam zamiaru się bawić bo nie czuje się na siłach, jakieś rozwiązania ?

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...