Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki 4 skil ma m ? ( ninja dager )

kr4box

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , gram na pl w metka . Mam dager 54 lvl zasadzka m7 wirujacy m7 chmurka m1 . Mam wykupione również krycie się i szybki atak ( wolno działającej trucizny nie mam wykupionej ) . Oto moje pytanie jaki skil 4 robić na m ?? Ninja ma być na pvp , wojny oraz czasami na dt .

Mam nadzieje ze ktoś pomoże .

Pozdrawiam

Opublikowano

Jeżeli staty rozłożyłeś 2:1 zr:siła to wtedy polecam ten układ co Zarax wymienił 

Opublikowano

Bezapelacyjnie szybki atak. Dagger to klasa która ma za zadanie szybko, używając najlepiej combo wykończyć przeciwnika. 

Opublikowano

Bezapelacyjnie szybki atak. Dagger to klasa która ma za zadanie szybko, używając najlepiej combo wykończyć przeciwnika. 

To wykończ szybko na PLu kogoś, kto ma 60 abs na sztylety i 17k hp :) Ale zgadzam się, że zdecydowanie powinieneś wybrać Szybki Atak, te kilka % z krycia nie jest warte dodatkowego (i to dość dużego) dmg z szybkiego, ja szybki robiłem jako 4. na M, na P zrobię na pewno jako drugi.

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu zrobiłbym ten Szybki atak, a co do uzasadnienia to mogę co najwyżej potwierdzić to co piszą panowie wyżej. ;P

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Wszyscy napisali szybki atak , a chyba zapomnieliście o wolno działającej truciznie .
Czyli na 100% robić szybki ?:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...