Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold Soon - iCloud, droga do Golda :P

iCloud

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ranked Pierwszy

[Pick Lee Sin]

Ta gra jakoś specjalnie nie sprawiała mi trudności by wygrać ^^

8vfhvk.jpg

Druga gra zaś nie była za łatwa... W ostatnich minutach byłem pogodzony że będzie lose, lecz namówiłem team do Trapa (W którym ze stunowałem 4 osoby Miśkiem + ze stealowałem barona) 

6ujc5r.jpg

Gra 3... Team 0 jakiegokolwiek ogaru ^^

(Zapomniałem ss'a zrobić)

ehaaf2.jpg

W grze 4 byłem też nastawiony na porażkę lecz jakoś z Kassadinem to ogarnęliśmy :}

jhvyrf.jpg

Mecz 5, mam promo do SI :)

dunf8t.jpg

Mecz Pierwszy PROMO do SI Zaliczony ;)

cu6zvx.jpg

Promo zaliczone ^^ zostałem wyccarowany ponieważ dostałem ostry wpier*** na topie :P Jak wstawiać wszystkie mecze to wszystkie :D

bgdg2o.jpg

Taki tam ranked..

g3w1xz.jpg

52 Pkt do Serii GOLD

mn1vrz.jpg

Mamy 1 Win 1 Lose :)

r0yz8j.jpg

Opublikowano

Szkoda, że 99 LP, bo już byś serie miał. Gold nie jest jakoś specjalnie trudny. Jak umiesz grać, to wyjdziesz stąd w kilka dni.

Opublikowano

Szkoda, że 99 LP, bo już byś serie miał. Gold nie jest jakoś specjalnie trudny. Jak umiesz grać, to wyjdziesz stąd w kilka dni.

No trochę szkoda ^^ wiem że nie jest trudny tylko dzicz w tym silverze czasami przerasta mnie :D 

Opublikowano

Słabe staty, farma też średniawka po pracuj trochę nad tym. Ale tak czy siak powodzenia. gold jest łatwy w uj

Czasami nie ma czasu na farmę. ^^

Opublikowano

Patrząc to zazwyczaj team Cię wyciąga z tych "trudniejszych" gier. Jedyne co mogę zrobić to życzyć Ci powodzenia w wbijaniu golda. :)­

­azYIWDl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...