Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darkstars

roseq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jakby komuś zechciało się dołączyć do Polskiego klanu na darkstarsie i pogadać o d***e marynie to zapraszamy :). Z kolegą latamy na vru, ts już jest ogarnięty. Nazwa klanu [xes] Lubimy od tyłu.

Pozdro ;)

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

Lubimy od tyłu.

Pozdro ;)

Nie wiem czy to smieszne bo mnie nie smieszy jakos

i mam tylko w glebi siebie nadzieje ze to jakis syndom gimpera i kazdy małolat udaje pedała.

Tak odemnie tylko:

Nie bedziecie fajni bo lubicie w dupe!

Edit:

na 100% dostane warna za to co napisailem ale kozystajac z okazji prosze o zdjecie mi punktow ostrzezen ktore otrzymalem kilka lat temu.. wedle regulaminu juz powinny byc cofniete:P

Opublikowano

Skoro nie rozumiesz przekazu, nie wnosisz nic do tematu tylko swoje marne przemyślenia, które powinieneś zostawić dla siebie i nabijasz bezsensownie posty to w prawym górnym rogu strony masz taki czerwony znaczek x. Jakbyś mógł zrób to dla mnie i go przyciśnij :)

Opublikowano

Przekaz ? jedyne co z tego idzie rozumieć to że jesteś homoseksualistą lub atakujesz w plecy.

😅

Opublikowano

Wiesz co? Obecnie latamy sobie bez klanu, jakbyś nabrał chęci to coś tam możemy stworzyć wspólnie bo też widzę że pusto xo3 sie zrobiło na mapach

Opublikowano

Lagi w ..uj ale serwer ciekawy..! XES? Nie słyszałem o takim klanie, a na pewno nie widziałem ;)

KLIKNIESZ? <3 

Opublikowano

nie widziałeś bo już go nie ma, bez sens jak dla mnie, po godzinie stwierdziłem że usunę :P. Lagi są jako takie, ale nie jest najgorzej, tzn bywało gorzej. Widziałem jakiś Polski klan na vru śmiga na tagach PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...