Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do Wygrania Konto Woj Body Na Pl 41 Lvl!

ziomalmetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Urządzam mały konkursik; Nagroda: Konto WOJ body 41 lvl z eq miedzyinnymi halka +7; Świat 7 : Almanach;

Konkurs polega na tym że robicie SS na których jest pokazane okno z umiejętnościami Dla sury WP . Sura WP mUSI mieć swoje skille (może nie być rozproszenia magii) , a ponadto MuSI mieć pare skilli sury BM czyli: Ogniste uderzenie , Mroczna Sfera (może jeszcze być duszek;); OPrócz SS które dodajecie tutaj w załączniku kopiujecie zawartość playersettingmodule_new.py tą część w której jest " SURA_JOB" To ułożenie które będzie mi działało (ułożenie skilli w playersettingmodule_new.py.) będzie nagroda dla wykonawcy....... ----PIERWSZEJ OSOBIE DAJĘ KONTO WOJ BODY 41 LVL NIESTETY BEZ EMAILA BO JEST TO MÓJ GŁÓWNY EMAIL; POŚWIADCZAM NA MÓJ HONOR ŻE ODDAM KONTO, NIE BĘDE PRÓBOWAŁ GO ODDZYSKAĆ I DAM ZGODĘ NA ZMIANE EMAILA KTÓRY BĘDZIE PRZYPISANY DO KONTA. JEDNYM SŁOWEM JE DAM ZA DROBNĄ PRZYSŁUGĘ; KONKURS START!!!!!!!!!!!

XDDDDDDDDDDDD!!!!!

Opublikowano

eee dobrze zrozumialem?

SS sury WP-BM

+zawartosc JOB_sura z PSM_N? (PlayerSettingsModule_New - skrót)

za woja xD

JOB_SURA : { 
		1 : (61, 62, 63, 64, 65, 77, 81, 0, 137, 0, 138, 0, 139, 0,),
		2 : (76, 77, 78, 79, 80, 81, 0, 0, 137, 0, 138, 0, 139, 0,),
		"SUPPORT" : (122, 123, 121, 124, 125, 129, 0, 0, 130, 131,),
	},

32496432.jpg

ee sry że na PL`u ale nie chcialem szukac serva xD ale na all dziala

Opublikowano

Oczywiście zawartość Playersettingmodule_new.py musi być w chwili robienia SS'a czyli na SS są skille WP-BM i w PSM_N.py muszą być te skille i chcę wiedzieć jak one są rozstawione bo mi nie do końca działa; Jak już wspomniałem konto dostaje osoba która da takie PSM_N.py że mi będzie to działało;

Opublikowano

odwal się nie jestem tępy poza tym konto byłó bardzo dobrze pielęgnowane. Aura weszła na 17 . Pozatym nie moja wina że na tym privie nie działa...; Jeżeli xenex zrobi to na Avalonie to konto jest jego...;

Opublikowano

odwal się nie jestem tępy poza tym konto byłó bardzo dobrze pielęgnowane. Aura weszła na 17 . Pozatym nie moja wina że na tym privie nie działa...; Jeżeli xenex zrobi to na Avalonie to konto jest jego...;

cos zle zrobiles zara zrobie ci na twoja wersje tylko podaja jaka!

masz matina z 2008 roku ? a może z 2010 ?

zrobie ci modka na avalona xD

a co do pomocy - lubie pomagac xD

Opublikowano

Dla jasności napiszę wszystko co mam w folderze z metkiem

- Wszystkie pliki metek 2008.

-w folderze pack usunięte root.eix i epk

-wszystkie pliki z skillhack by exar

-PSM_N.py pozmieniane tak jak ty...

-Kamer mod;

Gość maxiandy11
Opublikowano

Eh lordzik dublowac można po 24h a już dawno mineło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...