Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki ping jest najlepszy do gry w lola?

Tomek555015

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

im mniejszy, tym lepszy. Do 100 pingu da się grać. Twój internet z tego co widzę jest przyzwoity. Ja mam 6 mb/s i nie mam lagów. 

powyżej 100 też się da max to 160

@topic

jak masz max 80 to spokojnie możesz grać

Opublikowano

Do ~120 pingu da się spokojnie grać. Jeżeli ten ping będzie przekraczać tą liczbę, to możesz odczuć znaczne opóźnienia w grze. Im mniej pingu, tym lepiej. ;-)

Opublikowano

60-70 izi jeden z lepszych pignow. ja mam 59-90. Jeszcze uciągnie tak na 120. ale od 160-200 oduczwam już opóźnienie małe ale jednak jest.

Opublikowano

Ogólnie między pingiem 10 a 70 nie znajdziesz tak bardzo odczuwalnej różnicy więc możesz grać spokojnie :) 

Opublikowano

Im mniejszy ping tym lepszy , od 100-110 już odczujesz lagi , opóźnienia ale stały 70 jest w miarę w porządku .

Opublikowano

Najlepszy ping?

Zerowy.

Dokładnie.

Lecz tylko jeśli serwer internetu będzie znajdował się w komputerze, co zdarza się bardzo rzadko aby ktoś był sam sobie dostawcą internetu. :P

Więc najlepszy ping to jak najmniejszy ping. 

Głupi temat trochę. :)

Opublikowano

Dokładnie.

Lecz tylko jeśli serwer internetu będzie znajdował się w komputerze, co zdarza się bardzo rzadko aby ktoś był sam sobie dostawcą internetu. :P

zerowy ping bedziesz mial jak bedziesz sobie sam serwerem riotu i dostawca gry... a nawet wtedy 1-2ms sie pojawia. :f

Opublikowano

Dokładnie.

Co to jest serwer internetu?

Opublikowano

Będzie nawet pewnie bez zawieszek :) Sam mam pingu w granicach 20-35, a kumpel około 80 i prawdę mówiąc różnicy nie widać.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Dokładnie.

"Serwer internetu będzie znajdował się w twoim komputerze" - hahahahha to nie temat jest głupi tylko twój post ...

Pomocnik
Opublikowano

Według mnie do 85 jest dobry. Idealny ok 30,20. Ja gram na 70 i jest ok ;p

Szczególnie, że od 1 do 70 pingu nie ma żadnej różnicy ;x

Opublikowano

Ja mam 28 ping przez większość czasu, z tym że często mi sie trafia pingjump. Skacze do 300-700 na kilka sek. lub reconect łapie. :/

Do 100 da się grać :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...