Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mogą mi coś za to zrobić?

badyl091

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cześć.  Chciałem  sobie zarobić to wystawiłem na allegro  ZDJĘCIE noża w CS:GO.  W opisie  aukcji wyraźnie zawarłem, że jest to zdjęcie (skrin) i  napisałem, że skrin to zdjęcie. No i  ktoś    zalicytował  xD. Spoko, tylko czy potem jak mu wyśle to zdjęcie to może się pluć, ze go oszukałem? Napisałem niby tam no ale. Co sądzicie?

SS:

http://screenshooter.net/101971693/gxgasly

Opublikowano

Hmm? Bo nie zrozumiałem. Przedmiot wirtualny czyli że nóż, przedmiot w cs, nie zdjęcie tak? 

Właśnie nie skin tylko SKRIN, niby literówka ale tak naprawdę spolszczenie screen + jeszcze wytłumaczyłem. ;/

Opublikowano

Po pierwsze nie ma czegoś takiego jak "skrin" tylko "screen" czyli zrzut z pulpitu/gry itd.Nie wiem czy zrobiłeś to celowo na zasadzie gry słów [skrin (screen) - zdjęcie, skin - skóra na broń], czy nieumyślnie.Po drugie nie "screen'a w cs go" tylko "screena danej bronii z cs go". Jakbyś napisał: "Screen noża z gry CS GO" albo "Zdjęcie noża z CS GO" i jakiś debil by to zalicytował, to nie byłoby problemu, bo przecież wszystko jest jasno napisane, ale jak napisałeś "skrin", to wprowadziłeś potencjalnego nabywce w błąd, bo co sprzedajesz? Nie ma czegoś takiego jak "skrin" jest albo screen albo skin.

Opublikowano

Z allegro na pewno ban, bo to gówno jest w złej kategorii.

+jeśli uznamy że kupujący celowo został wprowadzony w błąd to może dochodzić swoich praw w sądzie.

Za oszustwo po szybkim przejrzeniu netu chyba 6 miesięcy do 8 lat. Pozdro xD

W ogóle dla największej beki powinno cię pozwać volvo za sprzedaż zdjęć, do których nie masz praw xDDD

Zgnijesz w sztumie.

edit

Tutaj link: http://allegro.pl/karambit-doppler-mw-i5101380534.html

Można zgłaszać.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Gdybyś dodał ten przedmiot w kategorii zdjęcia to na pewno nic by nie mogli Ci zrobić.

W tym przypadku pewnie dostaniesz ostrzeżenie lub blokadę od allegro oraz negatywny komentarz od kupującego.

64324979382736676445.jpg

Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc nie ma czegoś takiego jak skrin. Jak już to screen a po polsku zrzut i nie spolszcza się na "skrin" więc tu może być pies pogrzebany xP

@Edit

Z drugiej strony wyraźnie wytłumaczyłeś w opisie co to "skrin" więc nie powinni się dojebać #onion

Opublikowano

Ale pierdolenie. xD skrin, screen, skin xDDDD Prawda jest taka, że ktoś kupi zdjęciem, wyślesz to zdjęcie i tyle. Jakbyś miał głowę to byś wystawiał SKRINY przedmiotów mniej wartych, bo wtedy nikomu nie będzie się chciało o to robić awantury. 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Ale pierdolenie. xD skrin, screen, skin xDDDD Prawda jest taka, że ktoś kupi zdjęciem, wyślesz to zdjęcie i tyle. Jakbyś miał głowę to byś wystawiał SKRINY przedmiotów mniej wartych, bo wtedy nikomu nie będzie się chciało o to robić awantury.

Cichy liczyłem że chociaż ty się wypowiesz na poziomie :P ale widać wszyscy mają tu ten sam, pomyśl co piszesz, jak można sprzedawać coś co jest błędnie opisane, sam bym nie wiedział co kupuje w takim przypadku, jeżeli chce kupić Windows to wpisuje w wyszukiwarkę " Windows " a nie "Łindołs 8 " 

Opublikowano

Cichy liczyłem że chociaż ty się wypowiesz na poziomie :P ale widać wszyscy mają tu ten sam, pomyśl co piszesz, jak można sprzedawać coś co jest błędnie opisane, sam bym nie wiedział co kupuje w takim przypadku, jeżeli chce kupić Windows to wpisuje w wyszukiwarkę " Windows " a nie "Łindołs 8 " 

Równie dobrze kupujący chce kupić SKRINA a nie Screena :)

Opublikowano

Autor tematu zrobil trolla zapewne, z drugiego konta zakupił swój przedmiot, już dawno tu nie zagląda, a tu dyskusja jak a targowisku,

kto by zakupił po drugie takiego skina za 100zł jak chodzą na Allegro po 1zł za sztukę,sami zobaczcie.

Śmierdzi mi tu trollem na kilometr

Opublikowano

kto by zakupił po drugie takiego skina za 100zł jak chodzą na Allegro po 1zł za sztukę,sami zobaczcie.

Ty chyba ślepy jesteś, taki skin minimum 100zł kosztuje...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...